1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

HDMI output questions

Discussion in 'Droid RAZR MAXX' started by Xproplayer, Jun 2, 2012.

  1. Xproplayer
    Offline

    Xproplayer New Member

    Joined:
    Jul 13, 2011
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I just had a couple of questions about the hdmi output on my droid RAZR maxx I was wondering if you could use it for YouTube or twitchtv

    Sent from my DROID RAZR using Tapatalk
  2. 94lt1
    Offline

    94lt1 Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Jan 16, 2012
    Messages:
    11,166
    Likes Received:
    543
    Trophy Points:
    113
    Location:
    SE TX
    Mine works for YouTube.... I don't use the other app. It may be restricted. Some movie apps are.from what I've heard.

    DROID RAZR MAXXIMIZED!!!! PREPARE TO BE VANQUISHED!!!
  3. Xproplayer
    Offline

    Xproplayer New Member

    Joined:
    Jul 13, 2011
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thanks for the answer, where is a good place to get one for cheap?

    Sent from my DROID RAZR using Tapatalk
  4. thaDroidz
    Offline

    thaDroidz New Member

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    2,062
    Likes Received:
    42
    Trophy Points:
    0
    Location:
    neptune
    Get what cheap? HDMI cables are on amazon... make sure its a micro HDMI to hdmi

    ----posted MAXXED OUT WITH dessert----
  5. SallyC
    Offline

    SallyC New Member

    Joined:
    Dec 1, 2011
    Messages:
    1,212
    Likes Received:
    59
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Michigan
    And also think about how long you need it to be. Six feet might be cheaper, but you might not be able to lean back on your couch with it.

    I got a 15 ft one on Amazon.com which was their brand and am very happy with it.
  6. 94lt1
    Offline

    94lt1 Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Jan 16, 2012
    Messages:
    11,166
    Likes Received:
    543
    Trophy Points:
    113
    Location:
    SE TX
    +1 I got a 15foot cable from amazon as well, 13$ shipping and all. Awesome!! I can now see everything I do on my 42 inch LCD tv

    DROID RAZR MAXXIMIZED!!!! PREPARE TO BE VANQUISHED!!!
  7. Blackcharger06
    Offline

    Blackcharger06 New Member

    Joined:
    Jul 19, 2010
    Messages:
    142
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Can anyone confirm if netflix or hbo go will work out of the hdmi out. Also off topic but I also heard that it will not take 16/9 photos at 8mp, and that you have to switch the camera from 8mp to 6mp. Also I wanted to know if you can make ring tones from wav files of if I have to convert them. The phone does not play .avi files but it will play mp4. Also does anyone know if The phone can play video files out of hdmi out that have 5.1 audio. The thunderbolt only plays videos that are 2.0 (stereo) I have the thunderbolt right now and it works for me, but with the unlimited date going away with the new phones
  8. Firemedic67
    Offline

    Firemedic67 New Member

    Joined:
    Dec 14, 2011
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    ILLINOIS
    Yes.. the hdmi out will work with Netflix. However..there is an annoying clicking noise that happens during the entire playback..only on hdmi. So using the lapdock 500 or just hdmi out to a TV this click will show its face.. If you use the phones speaker or headphones/headphone jack no noise.
  9. neoterixx64
    Offline

    neoterixx64 New Member

    Joined:
    Apr 7, 2011
    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    The hdmi out doesn't output sound?

    Does it output high Def 720?
  10. bens42608
    Offline

    bens42608 Banned

    Joined:
    Feb 4, 2011
    Messages:
    443
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Yes it dOes

    Sent from my DROID BIONIC using DroidForums
  11. Blackcharger06
    Offline

    Blackcharger06 New Member

    Joined:
    Jul 19, 2010
    Messages:
    142
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    thanx...

    Thanx for clearing that up, any luck with the other questions?
  12. duncan0553
    Offline

    duncan0553 New Member

    Joined:
    Oct 26, 2010
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    North East Texas
    I have a question for everyone. Can I use a HDMI micro to micro cable to use my phone to get netflix on and then use the canble to transfer it to my Acer tablet to watch on. Larger screen. Trying to use my phone to get the movie due to 4g and tablet only being wi/fi but bigger screen. Any thoughts? New to the Maxx.
  13. 1coopgt
    Offline

    1coopgt New Member

    Joined:
    Jun 9, 2012
    Messages:
    96
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    0
    Why wouldn't you just put the netflix app on your tablet and use wifi. Depending on how fast your home internet is it should be as fast or faster than your phone on 4g .
  14. duncan0553
    Offline

    duncan0553 New Member

    Joined:
    Oct 26, 2010
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    North East Texas
    I am trying to use the tablet when I am away from any wi/fi access. I do not have any 3g or 4g service on it. Cost way to much for the amount of time I would use it. Trying to figure a round about way to watch the shows on the bigger screen.
  15. 94lt1
    Offline

    94lt1 Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Jan 16, 2012
    Messages:
    11,166
    Likes Received:
    543
    Trophy Points:
    113
    Location:
    SE TX
    Foxfi is a free Wi-Fi tethering app. You can run a hotspot from your razr, then you use Wi-Fi and you'll be using your phones data on your tablet.

    DROID RAZR MAXXIMIZED!!!! PREPARE TO BE VANQUISHED!!!
  16. duncan0553
    Offline

    duncan0553 New Member

    Joined:
    Oct 26, 2010
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    North East Texas
    I just downloaded Foxfi and will be trying it out this afternoon. Still have the old Droid X for another day before I get the new Maxx tomorrow. Thank you for the reply.
  17. Websquad
    Offline

    Websquad New Member

    Joined:
    Feb 18, 2012
    Messages:
    77
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Droid 4: Got HDMI cable/adapter -- doesn't work

    I don't really need the HDMI output (have Netflix and YouTube on my DVR), but thought it would be nice to have. So I bought the Fosmon HDMI to Micro HDMI cable (6 ft) for $2.95 from Amazon.com for my Droid 4.

    When I first plugged it in, the Motorola logo started bouncing around on the screen, as if it were in screen saving mode. And that's all that happened. I tried YouTube and Netflix, and both gave me blank screens. Got video and audio on my Droid 4, but nothing on the TV except the Motorola logo. Thinking that I may have to have WiFi turned on (I usually leave it off), I turned it on, got a decent signal from my wireless router, and still nothing on the TV screen except the Motorola logo. The only HDMI setting in the Settings area was for over scan: it was set in the middle, so I left it there.

    So, where did I go wrong? :angry:
  18. thaDroidz
    Offline

    thaDroidz New Member

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    2,062
    Likes Received:
    42
    Trophy Points:
    0
    Location:
    neptune
    I always get a webtop notification asking which mode.. kinda like plugging into a PC and the notification ask what charging mode to use..


    Try rebooting the phone

    ----posted MAXXED OUT WITH dessert----
  19. bostonbassman78
    Offline

    bostonbassman78 New Member

    Joined:
    Apr 4, 2012
    Messages:
    126
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    hdmi

    Need help my port or cable is not working when i plug it in i know its reading it but nothing is asking me to use mirror mode or webtop
Search tags for this page
does droid maxx have hdmi out
,
droid maxx hdmi out
,
droid maxx hdmi output
,
droid razr maxx hd hdmi out
,
droid razr maxx hd hdmi settings
,

droid razr maxx hdmi output

,
droid razr maxx hdmi port?
,
droid x 2 nothing happens hdmi out
,
hdmi droid razr maxx
,
hdmi port on droid razr
,
razr maxx hdmi not working
,

razr maxx hdmi out

,
razr maxx hdmi output
,
razr maxx hdmi port
,
what is the hdmi port for on a droid razor maxx