Having weird Wi-Fi problems, please help. (Xperia Pro)

Discussion in 'Android Smart Phones' started by beta4attack, Jun 26, 2012.

  1. beta4attack

    beta4attack New Member

    Joined:
    Jun 26, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Well, yesterday we installed a new Wi-Fi access point (a D-Link one) and every device worked fine with it except my brother's Xperia Pro. But the weird thing is that we brought a friend who has Xperia Pro too and it worked just fine and they both were in the same Android system firmware. I would really really appreciate some help.
    Thanks in advance~

    P.S. the Wi-Fi signal is full but it can't just access anything internet related (no sites, etc)
     
  2. LoudRam

    LoudRam Senior Member

    Joined:
    Dec 18, 2010
    Messages:
    1,319
    Likes Received:
    83
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Southern NJ
    Ratings:
    +86
    Current Phone Model:
    Moto X
    I'm not familiar with that phone but since you have a wifi signal but no internet sometimes you need to reassociate the phone with the wifi. Im not a wifi expert but this was a common problem when I had my Incredible 1. Hit the market and search for wifi reassociate. You might have try a few different apps to find the one that works best for you.

    Sent from my HTC Rezound infused with ice cream goodness using Droid Forums.
     
Search tags for this page
wi fi xperia pro
,
xperia pro internet connection
,
xperia pro wifi not connected
,

xperia pro wifi problem

,
xperia wifi dlink