1. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Having an odd constant sync issue...

Discussion in 'Droid X Hacks' started by Sindervhit, Aug 21, 2010.

  1. Sindervhit
    Offline

    Sindervhit New Member

    Joined:
    Aug 19, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I'm on rooted 2.2 as of last night, and the sync icon in the notification has yet to shut off and it seems to be draining my battery pretty fast, I took it off the charger at 9 and I was at 60% by noon with very minimal use. I enclosed a screen capture for reference...any thoughts or ideas?

    Also...something that may or may not be related, it seems to be taking forever to get any of my gmail pushed through...I usually seem to be getting a handful pushed through all at once.

    Attached Files:

  2. leonsb3
    Offline

    leonsb3 New Member

    Joined:
    Dec 13, 2009
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    San Diego
    -bump

    I have the same issue, its the Blur sync thats doing for me and I dont know what to do to get rid of it. can anyone shed light on this?

    thx!
  3. grembling22
    Offline

    grembling22 New Member

    Joined:
    Dec 25, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Did you guys use titanium backup to restore? I found that when I used titanum to restore my user accounts I had this problem.
  4. ArmyDude
    Offline

    ArmyDude New Member

    Joined:
    Aug 25, 2010
    Messages:
    374
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    I too had the same problem. I was beginning to think that the FlyX Custom ROM was causing this. I used Titanium backup to restore everything as well. Maybe I need to go back to MyBackup.
  5. leonsb3
    Offline

    leonsb3 New Member

    Joined:
    Dec 13, 2009
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    San Diego
    well yes I did as matter of fact... ok then if that is the cause what is the fix?
  6. ArmyDude
    Offline

    ArmyDude New Member

    Joined:
    Aug 25, 2010
    Messages:
    374
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    My initial testing...

    Let Titanium backup restore your personal applications and data. Do not let it restore your messaging stuff. I used MyBackup to restore my Data. I reproduced the issue when I went back and told titanium backup to restore my "Messaging" stuff. This includes the email accounts.
  7. grembling22
    Offline

    grembling22 New Member

    Joined:
    Dec 25, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Armydude, are you sure its the messaging? For me it was when I restored "Accounts" using titanium.

    What I did to fix the issue was Restored birdmans deodexed Froyo nandroid backup. From there I had a fresh phone with nothing on it. I then used titanium to restore just the apps only (no data).
  8. ArmyDude
    Offline

    ArmyDude New Member

    Joined:
    Aug 25, 2010
    Messages:
    374
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Could have been. I didn't restore the accounts either the last time.
  9. droidxep
    Offline

    droidxep New Member

    Joined:
    Jul 31, 2010
    Messages:
    75
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    do either of you use weatherbug. I flashed and used titanium and had the same issue. Im pretty sure mine was the weatherbug widget getting hung up though. Try just reloading the widget and see if it fixes it, possibly might have to go one step further and redownload weatherbug.