Hate the keyboard in UD

Discussion in 'UltimateDroid' started by alucard9114, Dec 6, 2010.

  1. alucard9114

    alucard9114 Member

    Joined:
    Feb 15, 2010
    Messages:
    645
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    San diego Cali baby
    Ratings:
    +2
    please stop putting the black keyboard in UD any tips on how to get the stock keyboard would be great.dancedroid
     
  2. Droid DOES!!

    Droid DOES!! What iDoesn't Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    6,375
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    163
    Ratings:
    +35
    You can pull it from another build or flash a different one

    DroidForums junkie!!
     
  3. alucard9114

    alucard9114 Member

    Joined:
    Feb 15, 2010
    Messages:
    645
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    San diego Cali baby
    Ratings:
    +2
    what folder is the keyboard in?
     
  4. Droid DOES!!

    Droid DOES!! What iDoesn't Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    6,375
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    163
    Ratings:
    +35
    Should be in /system/bin

    DroidForums junkie!!
     
  5. OSX2000

    OSX2000 Member

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    335
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    The keyboard is in /system/app/

    It's usually named LatinIme.apk or LatinImeGoogle.apk.
     
  6. thexxoffspring

    thexxoffspring Member

    Joined:
    Jul 8, 2010
    Messages:
    247
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    rochester new york
    Ratings:
    +0
    yeah i agree i hate it
     
  7. Droid DOES!!

    Droid DOES!! What iDoesn't Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    6,375
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    163
    Ratings:
    +35
    True that! I saw defaultkeyboard and went with it.



    DroidForums junkie!!
     
  8. schollianmj

    schollianmj Member

    Joined:
    Feb 14, 2010
    Messages:
    166
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    DC Metro...
    Ratings:
    +0
    each to his own... i cant stand the stock one and love the black one...
     
  9. OneTenderRebel

    OneTenderRebel Silver Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    3,326
    Likes Received:
    63
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Hampton Falls, NH
    Ratings:
    +63
    [​IMG]
    This is the htcime keyboard I made using gimpsta
    sent from the great depths of my phones internet (thanks Al Gore)
     
  10. BayouFlyFisher

    BayouFlyFisher Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    4,960
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    153
    Location:
    Baton Rouge, LA
    Ratings:
    +17
    Please continue to put the black keyboard in UD. I love it.

    Sent from my Droid using Tapatalk
     
  11. trmiv

    trmiv Member

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I can't stand the black keyboard either. How do you install the old one? I pulled the LatinIMEGoogle.apk out of another rom but when I try to install it I get a quick progress bar and then it just says "Application not installed."
     
  12. JDLUKE

    JDLUKE Member

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    76
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Florida
    Ratings:
    +0
    Settings < Ultimate Settings < Ultimate Droid Extras < Keyboards < HTC IME, and install it. No need to do the extra work, IF you like the HTC IME keyboard, which I do. :)
     
  13. trmiv

    trmiv Member

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    HTC ime is OK, but it loads slower than the stock keyboard, which drives me nuts. I can't get that to load either though. I run the thing in UD Extras and it just sits there with "Running Command" on the screen forever. I'll have to get it from that gimsta site.
     
  14. Adrioid

    Adrioid Theme Developer Theme Developer

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    667
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Cali
    Ratings:
    +1
    Trmiv- copy the apk that you pulled from the previous build and put it in the system folder from SD card. Then go to UD settings/ quick command / install2 system. Once it's done running the command it's going to FC. You will need to reboot, should work after that.

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  15. lsdozer

    lsdozer Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    280
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Columbus, Ohio
    Ratings:
    +0
    I have tried that two or three times, and the keyboard never changes. will have manually do it.

    OneTenderRebel, I need that sweet keyboard. Any chance you can attach it for us to use?