Has anyone tried the Bugless Beast 7.4 Update for 2/7/10?

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by samiusmc, Feb 7, 2010.

  1. samiusmc

    samiusmc Member

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    754
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +3
  2. Dmoralize

    Dmoralize Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    167
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Nazareth, PA
    Ratings:
    +0
    According to his log, the only additions are FLAC support and the ability to go back to the old lock screen. If you already have 7.4, you can just download the update file that contains those 2 additions. It's right at the top of that link you posted.

    I just installed BB 0.7.4 yesterday. It didn't have those 2 additions obviously, but it runs like a champ. Very fast and stable so far.
     
  3. Matth3w

    Matth3w Guest

    Ratings:
    +0
    What is FLAC?
     
  4. vearix

    vearix Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    FLAC stands for free lossless audio codec. The file sizes are larger than mp3, but they are much higher quality as well.
     
  5. cdel71

    cdel71 New Member

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
  6. Matth3w

    Matth3w Guest

    Ratings:
    +0
    Oh, ok. Don't give a crap about that, haha.
     
  7. compywiz

    compywiz Member

    Joined:
    Jan 16, 2010
    Messages:
    116
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    AC, NJ
    Ratings:
    +0
    Unless it's something else that I am not aware of, FLAC is an lossless audio codec. It is similar to MP3.
     
  8. jim_stem

    jim_stem Member

    Joined:
    Jan 23, 2010
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Yea doesnt seem like anything exciting in there. Ill hold out for ported versions of the Nexus One touch browser (if it comes).
     
  9. Logan3824

    Logan3824 Member

    Joined:
    Jan 28, 2010
    Messages:
    449
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Houston
    Ratings:
    +0
    I'm confused...Why is it everytime I update, I lose everything!! Is there a way to upgrade to 0.7.4 and still have everything you had on the previous version?
     
  10. Shmooze

    Shmooze Member

    Joined:
    Jan 24, 2010
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Ohio
    Ratings:
    +0
    Noticed amazon mp3 is still there...any1 else?
     
  11. beneharris

    beneharris Member

    Joined:
    Dec 27, 2009
    Messages:
    317
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    portland
    Ratings:
    +0
    you should just be able to apply the update package and have it keep everything
     
  12. korp

    korp Member

    Joined:
    Dec 9, 2009
    Messages:
    394
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    There was a couple other minor changes but nothing major from what I see.
     
  13. tony1208

    tony1208 Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    290
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    how are you updating ?? nanroid way ?? if ya it wipes your droid
     
  14. BayouFlyFisher

    BayouFlyFisher Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    4,960
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    153
    Location:
    Baton Rouge, LA
    Ratings:
    +17
    I update using the update.zip method and I do not lose data. Do you use the nandroid method? If so back up your data/apps and then reload after the update.
     
  15. jasonb

    jasonb Active Member

    Joined:
    Dec 6, 2009
    Messages:
    1,151
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0
    i just updated to get the old lockscreen back. everything seems good so far. this is my third time doing an update.zip and it's all been flawless so far.

    i hope we get the taz kernel so we can view the actual CPU temps. anybody know if pete will update BB so we can see the real cpu temps.