1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Handcent question

Discussion in 'Android Applications' started by Bravesfan319, Jun 29, 2011.

  1. Bravesfan319
    Offline

    Bravesfan319 New Member

    Joined:
    Jul 5, 2010
    Messages:
    305
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Missouri
    Is there an option on handcent so that the message will pop up even when the phone is locked? I know chomp has this setting, but does anybody know if handcent has this feature?

    Thanks

    Sent from my ADR6300 using DroidForums
  2. bullswife98
    Offline

    bullswife98 New Member

    Joined:
    Nov 29, 2010
    Messages:
    885
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Sthrn Illinois
    Mine always pops up. Go to your settings/notification in handcent it will be in there.


    Rooted,RZRecovery 2.0.3
    Rom: Simply Stunning v5.4
    Kernal: Chevyno1,Medv250 / 1250oc
    Theme: GoLauncherEx/Theme Chooser,Optimus
  3. Bravesfan319
    Offline

    Bravesfan319 New Member

    Joined:
    Jul 5, 2010
    Messages:
    305
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Missouri
    Sorry, I should have been more specific, is there anyway for it to popup WITHOUT unlocking my phone? But just having the message over three lock screen?

    Sent from my ADR6300 using DroidForums
  4. bullswife98
    Offline

    bullswife98 New Member

    Joined:
    Nov 29, 2010
    Messages:
    885
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Sthrn Illinois
    Oh now I understand,lol hmm.. well I use widgetlocker and have custom shortcuts used for that,it allows me to acsess handcent and my dialer from my lockscreen w/o unlocking my phone. Have ya tried using widgetlocker?

    Rooted,RZRecovery 2.0.3
    Rom: Simply Stunning v5.4
    Kernal: Chevyno1,Medv250 / 1250oc
    Theme: GoLauncherEx/Theme Chooser,Optimus
  5. Bravesfan319
    Offline

    Bravesfan319 New Member

    Joined:
    Jul 5, 2010
    Messages:
    305
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Missouri
    Yeah, I've tried it. I wasn't exactly to impressed with it. It makes my phone lag a lot. =/

    Sent from my ADR6300
  6. bullswife98
    Offline

    bullswife98 New Member

    Joined:
    Nov 29, 2010
    Messages:
    885
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Sthrn Illinois
    Handcent does allow you to do a quick reply in lockmode.

    Rooted,RZRecovery 2.0.3
    Rom: Simply Stunning v5.4
    Kernal: Chevyno1,Medv250 / 1250oc
    Theme: GoLauncherEx/Theme Chooser,Optimus
  7. Bravesfan319
    Offline

    Bravesfan319 New Member

    Joined:
    Jul 5, 2010
    Messages:
    305
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Missouri
    Really? Mine just unlocks the screen whenever I get a message...

    Sent from my ADR6300
  8. kenvp
    Offline

    kenvp New Member

    Joined:
    Jul 10, 2010
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Raleigh, NC
    Quick reply also pops up over my lockscreen without having to unlock the phone.

    Under Notification Settings make sure Enable Popup is checked. Under Popup Settings make sure Quick Popup & Screen on for Popup are checked.

    Sent from my Droid using DroidForums
  9. gling
    Offline

    gling New Member

    Joined:
    Jun 28, 2010
    Messages:
    148
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    0
    Location:
    So. Cal.

    And make sure "Privacy mode" is unchecked.
  10. Bravesfan319
    Offline

    Bravesfan319 New Member

    Joined:
    Jul 5, 2010
    Messages:
    305
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Missouri
    Ask those were checked, but it still unlocks my phone =/

    Sent from my ADR6300
  11. gling
    Offline

    gling New Member

    Joined:
    Jun 28, 2010
    Messages:
    148
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    0
    Location:
    So. Cal.
    And you've already tried checking;
    1) Show when locked
    2) Show over lockscreen fix
    under the pop up settings?
    Sorry, had to ask. Last resort, clear data in app settings and try again or start new and reinstall fresh from market.

    Sent from my Droid using DroidForums
  12. Bravesfan319
    Offline

    Bravesfan319 New Member

    Joined:
    Jul 5, 2010
    Messages:
    305
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Missouri
    Tried all of it. Finally just uninstall then reinstalled. Finally got it to work :) thanks everyone :)

    Sent from my ADR6300