1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Handcent Pop-Up weird issue

Discussion in 'ChevyNo1' started by stragabenz, Apr 13, 2010.

  1. stragabenz
    Offline

    stragabenz New Member

    Joined:
    Apr 3, 2010
    Messages:
    193
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hey guys, I installed SS v3.1 and really like it, very stable and fast. Great work by the way Chevy, will definitely be donating some $$ to you soon. I been getting this weird issue with Handcent and I'm not sure whether its the program or the new ROM. When, I get a pop-up of a new text, I start typing on the pop up to send a quick reply and after about 10+ seconds my keyboard will disappear randomly. Then I have the click the text box again to get the keyboard back up, its alittle annoying because I will have to do this like 3 or 4 times to just write out 100 characters. I tried re-installing Handcent, clearing my cache, changing settings with Handcent but no luck. I'm using the HTC-IME keyboard and been using it for awhile now and never had an issue. I used BBv9 before changing over to SSv3.1 and this issue didn't start until now. Any input?
  2. Cigargod
    Offline

    Cigargod New Member

    Joined:
    Dec 7, 2009
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I'm having the exact same issue, does anyone have a solution?? I'm going back to the native sms program because it's just too frustrating.
  3. ChevyNo1
    Offline

    ChevyNo1 Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    5,354
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Thanks for giving SS a test drive!

    Hmmm, that is odd, I have never used that keyboard - have you tried using the stock android keyboard? Does this only happen in handcent, so keyboard never disappears in any other app?
  4. Cigargod
    Offline

    Cigargod New Member

    Joined:
    Dec 7, 2009
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    This only seems to happen in Handcent. I think it's their issue but I don't know how to fix it.
  5. pyrofreak
    Offline

    pyrofreak New Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    98
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Northeast TN
    i have the same problem but im using the stock keyboard its rather annoying but ya know $hit happens
  6. cereal killer
    Offline

    cereal killer Administrator Staff Member

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    11,009
    Likes Received:
    614
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Austin, TX
    Go into handcents settings and clear the checkmark out of "blur background"

    That will fix that issue.

    Sent from my Droid using Tapatalk
  7. pyrofreak
    Offline

    pyrofreak New Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    98
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Northeast TN
    yeah that fixed it

    thanks
Search tags for this page
blank handcent pop up
,
change background in handcent popup screen
,
handcent pop up blank
,
handcent pop up with wallpaper
,
handcent pop-up is blank
,

handcent popup background

,
handcent popup background resolution
,
handcent popup background size
,
handcent popup background wallpaper
,
handcent popup blank
,
handcent popup is blank
,
handcent popups blank
,
how to change handcent popup background
,
my handcent popups are blank
,
when hancent messages pop up background