1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Had to stop using...

Discussion in 'Droid 2 Roms' started by gunz.jones, Nov 14, 2010.

  1. gunz.jones
    Offline

    gunz.jones New Member

    Joined:
    Oct 26, 2010
    Messages:
    336
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I was flashed and everything was going well. Replaced the bootanimation.bin with the one from the r2 phones which was the only way to get the sound to play for me. Had it running ulv stock clock. Density was at 190. Dalvik at 36. Memory at 50 free minimum. Stagefright all off. Awesome sauce. Then I updated a group of progs, d2 oc being one of them and it forced me to boot loops. I went back to stock through sbf and wiped everything. Got my settings in place. Eveything worked. Flashed the rom againa dn instant boot loops. Sbf again and back at stock with the above settings, running fine. Any clues?

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
  2. mrksbrd
    Offline

    mrksbrd New Member

    Joined:
    Jun 18, 2010
    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    New Jersey
    Did you try erasing data/cache via power while holding "x" then on keyboard hit search button, I've used this several times if something has gone wrong either pre/post sbf. Doing this method will wipe the phone post sbf/rom and whatever apps you had previously on there should load back up once u run thru setup
  3. gunz.jones
    Offline

    gunz.jones New Member

    Joined:
    Oct 26, 2010
    Messages:
    336
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Both times it wouldnot stop in stock or miraculously go to the cwm. Only got it to force into the bootloader for sbf recovery. I held every button while standing on my head with my tongue in every position I could manage. (Truly and nearly correct statement.)

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
  4. squidlymandingo
    Offline

    squidlymandingo Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    May 9, 2010
    Messages:
    671
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Boston
    The overclock app you have probably installs it at boot so once installed, the phone soft reboots because it doesn't like what its getting, and wont reboot on the cpu settings either,that's probably what happened. As for installing after you sbf and bootstrap make sure both system and data is mounted if not it will probably not boot. You could also just load a backup of your old system.
  5. Jboxen
    Offline

    Jboxen Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Jun 15, 2010
    Messages:
    902
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Rochester, NY
    It was when Jrummy updated his OC app and he updated the module, my phone would run fine but I could not reboot when setting on boot, I would get stuck on the M. However he has released a patch to that update which fixes the module and everything is fixed again! It is not the rom, it was the OC app.
  6. gunz.jones
    Offline

    gunz.jones New Member

    Joined:
    Oct 26, 2010
    Messages:
    336
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    And now all is well!!!

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
Search tags for this page

how to stop verizon from using up my data