Had to SBF - Question re: getting back to Liberty GB

Discussion in 'Liberty ROM DX' started by Patcher, Jun 13, 2011.

  1. Patcher

    Patcher New Member

    Joined:
    Jun 7, 2011
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    So, I did a dumb thing and borked my phone, had to SBF, now trying to get back to Liberty GB.

    I'm back, rooted, running 2.0.1 now, and hit a wall... before, when I switched to LGB (around v0.6), there was a full LGB install for 2.0.1 users in liberty toolbox pro that would install v0.1, then you could just wipe and flash whatever the latest version was. That option is... gone?

    I'm assuming I can't just install LGB v0.8 from the toolbox if I'm on a Froyo build of Liberty, so... how... do I do this? Is that full-install of 0.1 still available somehow and I'm just not seeing it?

    Thanks in advance.
     
  2. kilahimm

    kilahimm Member

    Joined:
    Feb 17, 2011
    Messages:
    160
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
  3. Patcher

    Patcher New Member

    Joined:
    Jun 7, 2011
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Is there a way to do it that doesn't involve SBFing back to stock Froyo and downloading the Droid 2 bootstrap? That's a pain, *and* I already paid for the Liberty toolbox... I now have to pay for D2 Bootstrap to get there when I didn't before?

    Before, it was one-click right from the toolbox, no SBF required... why would it have gotten more complicated when the toolbox -> 0.1 route worked fine?
     
    #3 Patcher, Jun 13, 2011
    Last edited: Jun 13, 2011
  4. kilahimm

    kilahimm Member

    Joined:
    Feb 17, 2011
    Messages:
    160
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
  5. Patcher

    Patcher New Member

    Joined:
    Jun 7, 2011
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Meh. Thanks for that though, I guess that's how I'll do it.
     
  6. GitmoLovin

    GitmoLovin New Member

    Joined:
    Jan 18, 2011
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    So, can I get away with just clearing cache/data from Liberty 2.0.1 and then flashing maderstcok onto my phone? The instructions over there are a bit vague on whether or not that will create a bootloop.