1. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

GummyJar on DX USB

Discussion in 'Droid X Roms' started by Lukerative, Mar 12, 2011.

  1. Lukerative
    Offline

    Lukerative New Member

    Joined:
    Jul 31, 2010
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hello dedicated community,

    I just have a quick question. Nothing urgent or damaging. However, whenever I plug my DX running GummyJar into my computer (through USB obviously), my phone restarts automatically. Then once restarted, works fine, and I can use the removable disk feature to access my files.

    Just curious if this is weird or if there's a fix, or if I missed an update, or if a different ROM would be better?

    Thanks
  2. doomer4life
    Offline

    doomer4life New Member

    Joined:
    Jun 22, 2010
    Messages:
    142
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Indiana
    Did you wipe data & cache when you installed it?

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
  3. pkbest
    Offline

    pkbest New Member

    Joined:
    Nov 22, 2010
    Messages:
    200
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Dayton, OH
    its not this rom's fault. its an issue with DX in general. It does it on Liberty 1.0, 1.5, Stock image, RubiX, etc.
  4. rsansev
    Offline

    rsansev New Member

    Joined:
    Mar 20, 2011
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    FWIW, I have a droid x that i flashed with gummy2.5 and i have never had that prob!
  5. palindrome
    Offline

    palindrome New Member

    Joined:
    Dec 13, 2010
    Messages:
    85
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Is it possible that z4root is rezponsible? I have the same issue as well as another: when my phones( two d2,and tso dx) r turned off and the charger is plugged, they all go straight to recovery. I simply reboot them, but is puzzling. I hav also run apex and ud 2.5 with same result which steers my aim to blame z4root. Any ideas???

    Sent from my DROIDX using DroidForums App