GSM ROM for Rezound allows you to go to AT&T or T-Mobile

Discussion in 'HTC Rezound' started by JeffDenver, May 18, 2012.

  1. JeffDenver
    Offline

    JeffDenver New Member

    Joined:
    Apr 29, 2010
    Messages:
    924
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
  2. MrSmith317
    Offline

    MrSmith317 Moderator Premium Member

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    1,577
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Philadelphia
    It's not all it's cracked up to be. I'll leave it at that.
  3. Stelv
    Offline

    Stelv New Member

    Joined:
    Oct 12, 2010
    Messages:
    2,664
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Western NY
    What band GSM is it? I think American GSM and European GSM are different frequencies. This just might just be for Global GSM, not sure.
  4. RagtimeBenji
    Offline

    RagtimeBenji New Member

    Joined:
    Feb 18, 2010
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Seattle, WA
    Crossing fingers!

    I really hope this works. I want to use an AT&T mvno here in the states on my rezound. It's the straight talk for 800/1900 band. please tell me this will work. i would love to pay 45 bucks a month to use this handset!
  5. olorolo
    Offline

    olorolo New Member

    Joined:
    Dec 21, 2011
    Messages:
    116
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Greensboro NC
    $45 bucks? no thats the gimmick price the real price is $54 with tax included but 3g and 4g at times might be worth it I'm thinking of doing it myself because Simple Mobile is pointless if you dont have a T-Mobile phone because you only get 2G (EDGE) period! slow as hell! BTW heres a real GSM rom [Rom][10.21.2012] Newts OnE XxX RLS 5.0.8 *Global*[Sense 4.1]
  6. HowardZ
    Offline

    HowardZ New Member

    Joined:
    Mar 12, 2012
    Messages:
    546
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Maryland
    I tested a few months ago with t-Mobile and the global 3.14.605.2 ruu leak.

    It worked well.

    No ROM is necessary.

    I reported this in august, I think, when the ruu was leaked by Android police.

    PS this is an old thread which was started months before the global ruu was leaked.
Search tags for this page
can htc rezound be unlocked for tmobile
,
htc rezound gsm rom
,
htc rezound on boost mobile
,
htc rezound on tmobile
,
htc rezound unlock gsm
,

htc rezound unlocked for tmobile

,
rezound gsm rom
,
rezound gsm unlock
,
rezound on at&t
,
unlock htc rezound for at&t
,

unlock htc rezound for tmobile

,
unlock verizon htc rezound for tmobile