Grand 3 not working

Discussion in 'Droid RAZR' started by 2nickk2, Dec 16, 2011.

  1. 2nickk2

    2nickk2 New Member

    Joined:
    Nov 21, 2011
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Grand 3 not working for my Droid razr. Why isn't it? And what should I do?
    Sent from my DROID RAZR using DroidForums
     
  2. BarryD

    BarryD New Member

    Joined:
    Mar 10, 2010
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Rochester, NY
    Ratings:
    +0
    The Razr is still not listed on Grand Theft Auto's information page, but now the Bionic is. But that doesn't matter. Because the new update now allows it to run perfectly on the Razr. Or, at least it works fine on my Razr.
     
  3. mastacox

    mastacox Member

    Joined:
    Aug 29, 2010
    Messages:
    32
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Los Alamos, NM
    Ratings:
    +2
    GTA 3 works great on my Razr too, I got it after the OTA update so don't know about before...

    The game is amazingly well featured IMO, a real testament to the power of these new phones considering I was playing it on my PC a few years ago!

    Sent from my DROID RAZR using DroidForums
     
  4. eric.scheman

    eric.scheman Member

    Joined:
    Feb 13, 2010
    Messages:
    105
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Yea I just got it the other day and it's,great. I don't like that you can't aim the gun on it but it runs so smooth
     
  5. thaDroidz

    thaDroidz Silver Member

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    2,058
    Likes Received:
    42
    Trophy Points:
    113
    Location:
    neptune
    Ratings:
    +42
    Where do I find this game?

    posted tomorrow using the space time continuum app on my D1...
     
  6. mastacox

    mastacox Member

    Joined:
    Aug 29, 2010
    Messages:
    32
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Los Alamos, NM
    Ratings:
    +2
    It's on the Google Android Market. A Droid 1 won't have the horsepower to run it though...

    Sent from my DROID RAZR using DroidForums
     
  7. thaDroidz

    thaDroidz Silver Member

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    2,058
    Likes Received:
    42
    Trophy Points:
    113
    Location:
    neptune
    Ratings:
    +42
    Thanks can't even find it on the d1, maybe on the dinc2...
     
Search tags for this page

grand theft auto 3 doesnt work on galaxy note3