GPS on GPA15 not working?

Discussion in 'Bugless' started by droid100, Jun 4, 2011.

  1. droid100
    Offline

    droid100 Member

    Joined:
    Nov 25, 2009
    Messages:
    90
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Anyone else having problems with GPS on the stable GPA15? I flashed this a few days ago and it was working sporadically but now doesn't work at all. The GPS icon shows up on the notification bar but it doesn't ever find the location.

    It is the only problem I'm having with this and really hope i can find a fix to it so i dont have to reflash... i'm on a droid 1 if it helps.
  2. buellboy9
    Offline

    buellboy9 Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    429
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +7
    Never had that problem with GPA15, but I did have it on the original stock Android. I traced the problem to Weatherbug, which sometimes grabbed and held the GPS and wouldn't let Google Maps get it. Force-Stopping Weatherbug and restarting often resolved the problem.

    Don't know if this is the same problem you're experiencing or not, but hopefully it gives you some clues.
  3. droid100
    Offline

    droid100 Member

    Joined:
    Nov 25, 2009
    Messages:
    90
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I don't see any application that would be grabbing the GPS and preventing maps from using it... its weird because it worked once since I've flashed but i cant get the thing to work since. I've rebooted several times but no dice...

    its unfortunate because i use it a lot and this rom is incredibly fast...
  4. droid100
    Offline

    droid100 Member

    Joined:
    Nov 25, 2009
    Messages:
    90
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Unfortunately, the video is incredibly choppy on this ROM and i am getting dropped calls randomly now... i'm going to switch to something else...

    damn it... this thing would be awesome if it was fully functional...
  5. droid100
    Offline

    droid100 Member

    Joined:
    Nov 25, 2009
    Messages:
    90
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I just flashed to GPA16 and its still not working... its actually worse... the GPS symbol doesn't show up in my notification bar at all on this build...
  6. steveil
    Offline

    steveil Member

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    116
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    The problem I had with GPS (and maps) was a periodic reboot.