GPD and 4G not working

Discussion in 'Thunderbolt Roms' started by mrcooms, May 27, 2012.

DroidForums.net is the premier Android Forum - Registered Users do not see these ads. Please Register - It's Free!
  1. mrcooms
    Offline

    mrcooms New Member

    Joined:
    Jul 14, 2010
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    MY GPS was not working on this, so I wiped and tried a few different mods, none are even close to this one. With that being said, I reinstalled, still not getting GPS to work. Also, for some reason my 4G is not working on this install. Any ideas?
  2. mrcooms
    Offline

    mrcooms New Member

    Joined:
    Jul 14, 2010
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I can't figure out how to change the title of this, sorry for the misspell in the subject.
  3. 3tcrob
    Offline

    3tcrob New Member

    Joined:
    Dec 28, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    To get ur GPS to work u have to lock in GPS on your stock rom then flash your new rom.

    Sent from my HTC ThunderBolt using DroidForums
  4. cricket1one
    Offline

    cricket1one New Member

    Joined:
    Dec 21, 2011
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Thanks for the response. I have been sitting on this problem for some time now . But could you elaborate on exactly how you do that.
  5. WardenWolf
    Offline

    WardenWolf New Member

    Joined:
    Mar 14, 2012
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Back up your current ROM and flash back to stock ROM. Download GPS Status. Wait for it to get a lock on around 7 satellites. Restore your backup. Your GPS will work.
Search tags for this page

4g not working on htc thunderbolt