Got the flashing bug? try these....

Discussion in 'Droid 2 Roms' started by gammaxgoblin, Mar 15, 2011.

  1. gammaxgoblin

    gammaxgoblin Member

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    156
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
  2. dewar

    dewar New Member

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    how is the gps working on UD rom?
     
  3. miketoasty

    miketoasty Member

    Joined:
    Sep 18, 2010
    Messages:
    147
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Pittsburgh, PA
    Ratings:
    +0
    Still not working. Don't try ud unless you don't mind no gps/camcorder.

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
     
  4. jdog94

    jdog94 Member

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Messages:
    531
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
  5. gammaxgoblin

    gammaxgoblin Member

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    156
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I saw them too.....i have lexlite on my sd card but I'm back to the best.....RUBIX!!!.....for now

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
     
  6. jdog94

    jdog94 Member

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Messages:
    531
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    well i flashed lexlight gingerbread booted fine getting keyboard force close
    flashed the dx to d2 port and now i can type on swype android keyboard still FC
    all else good so far
     
  7. jdog94

    jdog94 Member

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Messages:
    531
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    when app from market starts to install the phone will do a quick reboot
     
  8. tb110895

    tb110895 Member

    Joined:
    Oct 11, 2010
    Messages:
    965
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Philadelphia, PA
    Ratings:
    +0
    Do I have to go back to stock then install these or can I come from another ROM?
     
  9. jdog94

    jdog94 Member

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Messages:
    531
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    you can come from any rom just do i a full wipe first
     
  10. tb110895

    tb110895 Member

    Joined:
    Oct 11, 2010
    Messages:
    965
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Philadelphia, PA
    Ratings:
    +0
    Okay cause on his site he said the stock rom so I was just making sure

    Sent from my DROID2
     
  11. elvyrorie

    elvyrorie Member

    Joined:
    Nov 7, 2010
    Messages:
    237
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Nashville
    Ratings:
    +0
    I'll be glad if they get the muiu, I guess that's how you spell it, working. I've been wanting to try it.

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
     
Search tags for this page
bugtry com
,
w.w.w.bugtey.com
,

www.bugtriy.com

,
www.bugtry.
,
wwwbugtrycom
,

www bugtry com

,
www.bugtrycom
,

www.bugtry com

,
wwwbugtry com
,
wwwbugtry.com