Gosh what did I do...trying to root

Discussion in 'Android Tech Support' started by kfloydlezak, Apr 7, 2011.

  1. kfloydlezak
    Offline

    kfloydlezak New Member

    Joined:
    Mar 2, 2010
    Messages:
    59
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Some Place in NJ
    Hey guys,
    So I had to get a replaced Droid 1. Rooted my first doid and had no issues at all!!!!!
    So now I have my replacement and am trying to root, it boots and tells me system processor is not responding and it is stuck in a boot loop. Please, someone, tell me how to fix this. I was installing spree recovery (sp?) when this happened. I can't transfer the update.zip because my phone says no service and the battery is red- yet it is fully charged.
    Thanks,
    Kerry
  2. dfuser312553
    Offline

    dfuser312553 New Member

    Joined:
    Aug 27, 2010
    Messages:
    2,084
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Sbf 10char
  3. kfloydlezak
    Offline

    kfloydlezak New Member

    Joined:
    Mar 2, 2010
    Messages:
    59
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Some Place in NJ
    what does that mean?
  4. dfuser312553
    Offline

    dfuser312553 New Member

    Joined:
    Aug 27, 2010
    Messages:
    2,084
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    You've never used rsd lite to flash a sbf of a recovery or stock rom?
  5. kfloydlezak
    Offline

    kfloydlezak New Member

    Joined:
    Mar 2, 2010
    Messages:
    59
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Some Place in NJ
    No I am sorry I have never heard of doing that. Is there a place on the forum to do direct me on accomplishing this?
  6. dfuser312553
    Offline

    dfuser312553 New Member

    Joined:
    Aug 27, 2010
    Messages:
    2,084
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  7. kfloydlezak
    Offline

    kfloydlezak New Member

    Joined:
    Mar 2, 2010
    Messages:
    59
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Some Place in NJ
  8. dfuser312553
    Offline

    dfuser312553 New Member

    Joined:
    Aug 27, 2010
    Messages:
    2,084
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Are you trying to use z4root?
  9. kfloydlezak
    Offline

    kfloydlezak New Member

    Joined:
    Mar 2, 2010
    Messages:
    59
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Some Place in NJ
    I was trying to use spreerecovery ese81...maybe I have a different ese. maybe that is why i cant root....
  10. kfloydlezak
    Offline

    kfloydlezak New Member

    Joined:
    Mar 2, 2010
    Messages:
    59
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Some Place in NJ
    Ok so I rooted ~whoo hoodancedroid~...now I can't install my ROM. When I rooted in the past, I had an option in recover to install a theme or from SD card. There is an option to install a ROM in recovery, but I click on it and it tells me nothing is there. I was doing the UD rom...please help.
    Thanks,
    Kerry
Search tags for this page

gosh what did i do!!??