Google Voice

Discussion in 'Samsung Fascinate' started by mth04, Dec 28, 2009.

  1. tennvol

    tennvol Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    320
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    You need to use a google voice dialer to avoid charges on calls. Add the number to you FnF and dial using the call back app

    Sent from my DROID PRO using DroidForums App
     
  2. Songman

    Songman New Member

    Joined:
    Mar 22, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    CA
    Ratings:
    +0
    See my post above. The random numbers are part of the latest update from GV. Follow the link I posted and go back to GV version 0.3 and it will go back to the same old access number. Then just make sure to never update GV. I did this last week and it works like a charm.
     
  3. aDroidman

    aDroidman Member

    Joined:
    Jul 25, 2010
    Messages:
    336
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    because of the problems with calls will this affect texting?
     
  4. Songman

    Songman New Member

    Joined:
    Mar 22, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    CA
    Ratings:
    +0
    Not sure if you were asking me that or someone else... Personally, I don't have any problem with calls. I have my phone set to ask me on each call if I want to use GV or normal. I do this because I don't want to call my friends and family who are on Verizon using GV since if I use the normal Verizon number it is free for us both. If I call a business or other number that is not Verizon I use GV. Since I reloaded version 0.3, it dials the same old access number each time and since that is in my F&F the calls are free.

    I can't say anything about texting since I haven't used GV for that. Unlimited texting is part of my plan so I never thought about it.
     
  5. thezooman

    thezooman New Member

    Joined:
    Nov 26, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Installation was unsuccessful on my Pro

    created voice account - download app - during installation if 'hanging' no pun intended - on one of the steps - Call Settings readining messages.
    Uninstalled Voice - downloaded again - opened Voice and same screen appears
     
  6. Cloud3

    Cloud3 Member

    Joined:
    Dec 28, 2010
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I am trying to set up google voice, but at the set-up-pin screen, pop up keeps telling me that google voice can't verify my phone number and makes me go back.anyone with same problem and even better, a solution?

    -Cloud
     
  7. Swvapunk69

    Swvapunk69 Member

    Joined:
    Nov 12, 2010
    Messages:
    113
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Yea u have to go online like with a computer and go to google voice. Go in with your gmail id and sent it up then theres a part u put in your real phone number, it gives u a 2 number code. Then google calls your phone and u type in that number and it works lol. Im not the best of step by step but u will get it go to google voice online.

    Sent from my SCH-I500 using DroidForums App
     
  8. Cloud3

    Cloud3 Member

    Joined:
    Dec 28, 2010
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Thank you!

    -Cloud
     
  9. cullenisprime

    cullenisprime New Member

    Joined:
    Oct 4, 2010
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Cybertron
    Ratings:
    +0
    Im on Focused 1.9.7 and every time i reboot the phone the google voice widget disappears. I unintall and re-install from the market but when i turn off phone its gone. Anyone else experience this?

    Also....this might be a google voice issue... but i never had a problem like this before on the previous version of rubix.... but.... i cant seem to get google voice completly set up. When i dial the *71(my phone #) to set it up.. it hangs up like it says its supposed to... but it never syncs fully.

    that second part could be a problem with voice.. im more concerned with widget disappearing from the home screen on reboot.

    Any help would be greatly appreciated. I looked for some sort of post but i didnt find what i was looking for. Thanks in advance for any help
     
  10. HelpeRX

    HelpeRX Member

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Messages:
    182
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    RE

    I have a idea I dont know if this will fix it but try installing a theme such as juicemane or linear and see if it fixes it maybe something in the installation is corrupted and themes do replace certain files. Second thing is try reinstalling the whole rom again. Or I can give you a custom google voice apk and try that? The fourth is maybe google voice is installed onto sdcard? I believe that should be the answer because whenever you have a program installed to the sdcard and you are using a widget upon restart you will have to reapply it no matter what. If you have any questions please pm me =D.
     
  11. cullenisprime

    cullenisprime New Member

    Joined:
    Oct 4, 2010
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Cybertron
    Ratings:
    +0
    Yep.. I just moved the app from the SD card to the phone and rebooted and it works. I cant believe I didnt think of that. I am slipping. Thanks!!!!
     
  12. jimmybro1

    jimmybro1 New Member

    Joined:
    Dec 24, 2009
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    bowling green
    Ratings:
    +0
    Does anyone know the trick to get Google voice to work on the Thunderbolt?

    Sent from my ADR6400L using DroidForums