Google Now for rooted DROID RAZR

Discussion in 'Droid RAZR' started by teksavag, Dec 12, 2012.

  1. wheeliest

    wheeliest New Member

    Joined:
    Oct 9, 2012
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Works great on the droid 4 also
     
  2. teksavag

    teksavag Member

    Joined:
    Sep 16, 2012
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    As far as i can tell it should work on any rooted ics device.
     
  3. Ksupernor2

    Ksupernor2 Member

    Joined:
    Apr 26, 2012
    Messages:
    137
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Fernandina Beach, FL
    Ratings:
    +5
    Got mine working. Thx
     
  4. casper05lly

    casper05lly Member

    Joined:
    Dec 5, 2011
    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Since installing this apk i have noticed there is an update. Can it be updated through the app store or not
     
  5. teksavag

    teksavag Member

    Joined:
    Sep 16, 2012
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Yes it should be just fine.
     
  6. casper05lly

    casper05lly Member

    Joined:
    Dec 5, 2011
    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Okay, well it won't let me. Says it's not compatible with my device. Lol
     
  7. teksavag

    teksavag Member

    Joined:
    Sep 16, 2012
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Oh well...
     
  8. casper05lly

    casper05lly Member

    Joined:
    Dec 5, 2011
    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Well i do appreciate you making this apk available for us
     
  9. teksavag

    teksavag Member

    Joined:
    Sep 16, 2012
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    No prob. Let me know if you or anyone else has any questions.
     
  10. casper05lly

    casper05lly Member

    Joined:
    Dec 5, 2011
    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I have one. When i first set it up the weather found my location easy, but later on i had changed location and gave me weather forecast for a location that is better than 300 miles north of me. The only difference was i didn't have wifi on. Can wifi being off make ma location be that far off
     
  11. teksavag

    teksavag Member

    Joined:
    Sep 16, 2012
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I've actually not had a problem with that. But the wifi could be the problem. You could retry the entire process but change the version in the handlebars app.
     
  12. lime4x4

    lime4x4 Member

    Joined:
    Nov 18, 2011
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I followed the instructions in the video. When i click install it says it's got to download some files. After that completes it says it's downloading files for ics. When that completes it says it's installed but it's not. i have a blue box with a magnify glass on my home screen. when i click it i get taken to searchmobleonline.com. The phone is a droid razr with ics 4.0.4 and it's rooted
     
Search tags for this page
droid razr m google now apk
,
droid razr root apk
,
gnow handlebars apk
,

google now on droid razr

,
google razr stockapk