Google News Widget Problems?

Discussion in 'Android General Discussions' started by Eddog4DROID, Aug 30, 2010.

  1. Eddog4DROID
    Offline

    Eddog4DROID New Member

    Joined:
    Feb 16, 2010
    Messages:
    630
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Spokane, WA
    I have no proof this is a Froyo problem, but it SEEMS ever since 2.2 my Google News Widget says "news unavailable" and it is stalled there after working fine for several hours. The I have to refresh and everything is then fine.

    Am I the only one? this is the best news widget IMO. I'd to lose it.
  2. ljholland
    Offline

    ljholland New Member

    Joined:
    Mar 6, 2010
    Messages:
    101
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I dont think it's 2.2...I'm on 2.1 and stopped getting updates over a day ago.
  3. harrellj
    Offline

    harrellj New Member

    Joined:
    Jul 25, 2010
    Messages:
    1,063
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I'm using it currently with no problems, though I'm also using the transparent version with no weather display.
  4. ljholland
    Offline

    ljholland New Member

    Joined:
    Mar 6, 2010
    Messages:
    101
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ah - I just uninstalled and re-installed and it's fine. That's never happened.

    Harrellj - which weather app are you using that is transparent? The Incredible doesn't come from one but I installed the genie one (standard news and weather) from my old Droid.
  5. machnhed
    Offline

    machnhed New Member

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Washington DC (Centreville, VA)
    Been having this problem intermittently as well. Will try the uninstall/reinstall.
  6. Cyberpolice
    Offline

    Cyberpolice New Member

    Joined:
    Jul 20, 2010
    Messages:
    132
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thank you for the heads up. I have not seem this issue yet.

    Sent from my Cyberpolice headquarters
  7. harrellj
    Offline

    harrellj New Member

    Joined:
    Jul 25, 2010
    Messages:
    1,063
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Its the Genie widget itself. XDA had a metamorph with various transparent widgets. When I add the news and weather widget, I went with the news only option. I am using Beautiful Widgets too.

    Sent from my Droid using Tapatalk
  8. ljholland
    Offline

    ljholland New Member

    Joined:
    Mar 6, 2010
    Messages:
    101
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ahhh! Makes sense. Thanks
  9. Eddog4DROID
    Offline

    Eddog4DROID New Member

    Joined:
    Feb 16, 2010
    Messages:
    630
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Spokane, WA
    How are you guys uninstalling/reinstalling -- this comes with the phone?
  10. ljholland
    Offline

    ljholland New Member

    Joined:
    Mar 6, 2010
    Messages:
    101
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    To uninstall, you go into Settings --> Applications. Locate "News and Weather Widget"...then uninstall it.

    To reinstall, you need download it:
    http://www.droidforums.net/forum/droid-themes/42609-trasnparent-genie-widget.html
    (look in this thread for the file)

    Once downloaded, you can install the APK file from your SD card by clicking on it in a file manager (e.g., Astro, Root Explorer, etc) or from the download list directly.
  11. Eddog4DROID
    Offline

    Eddog4DROID New Member

    Joined:
    Feb 16, 2010
    Messages:
    630
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Spokane, WA
    Wait is the Genie widget the same as the Google News and Weather Widget that came preloaded with 2.1?

    I just checked the News and Weather widget in the manage apps section and I can't uninstall.
  12. ljholland
    Offline

    ljholland New Member

    Joined:
    Mar 6, 2010
    Messages:
    101
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hmmmm.... It's not on the Incredible 2.1 load. That's why I had to load it afterward. Not sure how you'll pull it then.
Search tags for this page

google genie widget news & weather app

,

google news and weather genie widget

,

google's news & weather genie widget app

,

samsung galaxy google news load error