Google maps

Discussion in 'Droid Concepts' started by sline-dawg, Sep 6, 2011.

  1. sline-dawg

    sline-dawg Member

    Joined:
    Aug 13, 2010
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I can't seem to get Google maps downloaded. DC 12 is pretty sweet, but I can't figure this one out...? ideas..?
     
  2. guidot

    guidot Developer Relations Staff Member Premium Member

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    7,347
    Likes Received:
    274
    Trophy Points:
    198
    Location:
    Massachusetts
    Ratings:
    +274
    Are you getting an error? 3G or wifi?
     
  3. tjarvis

    tjarvis Member

    Joined:
    Sep 4, 2011
    Messages:
    129
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Raleigh, NC
    Ratings:
    +0
    Try deleting maps via titanium backup, reboot and then try to redownload it.

    Sent from my DROID2 using DroidForums
     
  4. sline-dawg

    sline-dawg Member

    Joined:
    Aug 13, 2010
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    It starts the download... get the little arrow about two times and stops.... No errors. Still shows " Free " in Market. Tried to find a zip and install.... Fail....


    I've tried both 3G and my wifi at home....
     
    Last edited: Sep 6, 2011
  5. tjarvis

    tjarvis Member

    Joined:
    Sep 4, 2011
    Messages:
    129
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Raleigh, NC
    Ratings:
    +0
    Odd...may be ROM related. I gave my d1 to my wife and put dc12 on it but there seemed to be a lot of odd little things happening that I had never encountered on other roms. She wanted to like the ROM but with the quirks I had to put sapphire back on there. Idk man...could try to reflash the ROM and start over...

    Sent from my DROID2 using DroidForums
     
  6. sline-dawg

    sline-dawg Member

    Joined:
    Aug 13, 2010
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Went back to UD 2.5 , old market, and it downloads and works fine.....:blackdroid:
     
  7. tjarvis

    tjarvis Member

    Joined:
    Sep 4, 2011
    Messages:
    129
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Raleigh, NC
    Ratings:
    +0
    Hmm...those little quirks. My favorite was always UD2.5 on the og droid, never could get gingerbread to work right on it. UD may be a rip off of CM, but when someone rips off something and makes it more stable, faster and adds features that should be a job offer lol!

    Sent from my DROID2 using DroidForums
     
  8. sline-dawg

    sline-dawg Member

    Joined:
    Aug 13, 2010
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Found a backup from February in Titanium, loaded that....got it back.....:cool:
     
  9. Taco

    Taco Member

    Joined:
    Jun 26, 2010
    Messages:
    355
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    New York
    Ratings:
    +0
    Did you have the newest market available? It gives me issues all the time, deffinitely not the rom.

    Sent from my Droid using DroidForums
     
  10. sline-dawg

    sline-dawg Member

    Joined:
    Aug 13, 2010
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Yeah, I'm sure it's the market too.