Google maps cache?

Discussion in 'Android Smart Phones' started by Gmiller187, Jan 23, 2012.

  1. Gmiller187

    Gmiller187 New Member

    Joined:
    Jan 23, 2012
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Why does my google maps collect cache without using the app, or using my phone for navigation. Also, havent left the house so I dont get why itd be collecting cache. I discovered this using cache clearer app.

    Sent from my DROID X2 using DroidForums
     
  2. Gmiller187

    Gmiller187 New Member

    Joined:
    Jan 23, 2012
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    ?? '-'

    Sent from my DROID X2 using DroidForums
     
  3. Gmiller187

    Gmiller187 New Member

    Joined:
    Jan 23, 2012
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Any ideas?

    Sent from my DROID X2 using DroidForums
     
  4. FunN4Lo

    FunN4Lo Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    941
    Likes Received:
    18
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +18
    I think any app that uses location data will activate Maps with the GPS radio
     
  5. Gmiller187

    Gmiller187 New Member

    Joined:
    Jan 23, 2012
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Thank you, what kind of apps would use maps/gps for example?

    Sent from my DROID X2 using DroidForums
     
Search tags for this page

droid x2 cache google maps