Google Map/Nav

Discussion in 'Bugless' started by sbenson, May 13, 2011.

  1. sbenson
    Offline

    sbenson Silver Member

    Joined:
    Jan 19, 2011
    Messages:
    2,370
    Likes Received:
    61
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Virginia/DC Metro Area
    Ratings:
    +61
    I had a strange problem using Nav on the way to work this morning. Whenever the text-to-speech voice was supposed to chime in, instead there was just a "ding" sound instead. No voice whatsoever. Anyone know what the issue is here? I rebooted and also double-checked my text-to-speech settings and everything is set the way it should be. It was working fine a couple days ago.

    Running GPA15.
     
  2. spizzo03
    Offline

    spizzo03 New Member

    Joined:
    Aug 17, 2010
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    You may need to download the text to speech engine. I'm noticing that some of these roms don't include it. It should prompt you to download it when you hit navigate from google maps. If not just go to the market and search for TTS engine or something like that.

    Sent from my Droid using DroidForums
     
  3. sbenson
    Offline

    sbenson Silver Member

    Joined:
    Jan 19, 2011
    Messages:
    2,370
    Likes Received:
    61
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Virginia/DC Metro Area
    Ratings:
    +61
    I have both Pico TTS and eSpeak TTS on my phone. This was working just yesterday. Not sure what happened?
     
Search tags for this page

ding instead of voice google nav

,

google maps chime

,

my navigation is chiming not talking