Google Defaulting to German

Discussion in 'Android Tech Support' started by cj1896, Dec 30, 2009.

  1. cj1896
    Offline

    cj1896 New Member

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Messages:
    232
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    On my droid when I open up the google homepage it is defaulting to the german address. I have tried overriding the homepage with the US address and the /ncr address for google. Has anyone else had this problem? Is there any way to fix it? Also if I search directly by typing at the homepage (without opening up the browser first) google will be in english. I have cleared all of the cache, cookies, and browser history as well.
  2. Nonie3234
    Offline

    Nonie3234 New Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hmmm, interesting. Mine is defaulting to Japanese! What the heck??!!?? I hope you get a solution, maybe it will work for me, too.
  3. Backnblack
    Offline

    Backnblack Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    11,263
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Mine is showing Klingon......

    Well...It's not....Have you cleared the cache?
  4. cj1896
    Offline

    cj1896 New Member

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Messages:
    232
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have cleared the cache but after looking for an hour or so online there is a thread from 2 years ago on Google's help for users that have this problem with their PC. There is a link at the bottom where you can send your IP to google and they will override whatever location setting on their end that has this screwed up. Supposedly it takes a month at the longest.

    google home ALWAYS defaults to german - Google Problems | Google Groups

    Hope this helps anyone else that has this problem. I will post when and if this gets resolved on their end. Doesn't affect use of the phone just is extremely annoying!
  5. Nonie3234
    Offline

    Nonie3234 New Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Wow - great find! I'll try it right now. Thank you!
Search tags for this page
galaxy s3 phone always defaults to germany
,

google defaults to german

,
why is my google german
,
whys my google defualted to germany