Google bar

Discussion in 'Samsung Galaxy Nexus' started by R850R, Dec 21, 2011.

  1. R850R

    R850R Member

    Joined:
    May 8, 2010
    Messages:
    97
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Denver, CO
    Ratings:
    +3
    Current Phone Model:
    R00ted S3
    Just noticed that the Google bar doesn't say Google anymore...just a magnifying glass
     
  2. rubiksc00p

    rubiksc00p Senior Member

    Joined:
    Sep 14, 2011
    Messages:
    1,382
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Somewhere on this amazing ball of creation!
    Ratings:
    +30
    Woah... That's weird...

    This may be one of my last posts from my DX.
     
  3. Liderc

    Liderc Silver Member

    Joined:
    Dec 14, 2009
    Messages:
    2,269
    Likes Received:
    45
    Trophy Points:
    113
    Ratings:
    +45
    Mine says Google? This on your Nexus?
     
  4. wolstonc

    wolstonc Member

    Joined:
    Oct 14, 2011
    Messages:
    234
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +6
    Same

    Sent from my Galaxy Nexus using DroidForums
     
  5. sonnydroid

    sonnydroid Member

    Joined:
    Aug 29, 2010
    Messages:
    138
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Bay Area
    Ratings:
    +0
    Mine still says Google too o_O

    Sent from my Galaxy Nexus using DroidForums
     
  6. rubiksc00p

    rubiksc00p Senior Member

    Joined:
    Sep 14, 2011
    Messages:
    1,382
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Somewhere on this amazing ball of creation!
    Ratings:
    +30
    Yep... Just got mine... still says Google... 0.o o.0 :icon_eek: :blink:
     
  7. ryguy5254

    ryguy5254 Member

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    130
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    I don't have a google bar or a magnifying glass button.

    Win!
     
  8. R850R

    R850R Member

    Joined:
    May 8, 2010
    Messages:
    97
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Denver, CO
    Ratings:
    +3
    Current Phone Model:
    R00ted S3
    yep...brand new GN, used to say Google. Not sure what happened? It searches Google and the phone. Kind of miss the original though. Stock GN not rooted, maybe an app that was downloaded?
     
  9. R850R

    R850R Member

    Joined:
    May 8, 2010
    Messages:
    97
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Denver, CO
    Ratings:
    +3
    Current Phone Model:
    R00ted S3
    Just figured it out, was volume+ app...CM7 on stock...hmmm
     
  10. Riley

    Riley Member

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    585
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Upstate NY
    Ratings:
    +0
    I've seen mine toggle itself from saying Google to the magnify glass on its own when I have used the bar. My phone is stock.
     
  11. R850R

    R850R Member

    Joined:
    May 8, 2010
    Messages:
    97
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Denver, CO
    Ratings:
    +3
    Current Phone Model:
    R00ted S3
    hmmm...maybe it's a ICS glitch. Talked to the app developer and he says it's unrelated. So far, back to normal with volume+ installed. Not sure if I'm ready for the paid version. Hope that a software fix is in the works for volume.