Goodies / ADW for Linear!

Discussion in 'bgill55' started by skurtz1313, Dec 22, 2010.

  1. browncoatsd

    browncoatsd New Member

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    San Diego
    Ratings:
    +0
    I'm having the same issue as Kanibull. I tried clearing data and fixing permissions in rom manager as well as installing market again. No luck.

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  2. kdkinc

    kdkinc Member

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Messages:
    323
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Inverness,FL
    Ratings:
    +0
    I'm having no issue with the Linear Market app....
    What I did was in apps was clear caches and FC the Market app.
    Then I installed Linear Market app thats on my SD by using Recovery tool .
    Reboot and go.
     
  3. browncoatsd

    browncoatsd New Member

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    San Diego
    Ratings:
    +0
    I thought that's what I did, but maybe I missed a step somewhere in there. Now just trying to get market back without having to wipe and reflash rom.
     
  4. bgill55

    bgill55 Silver Member
    Theme Developer

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    2,344
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +8
    reflash rom reboot. flash theme reboot!
     
  5. skurtz1313

    skurtz1313 Theme Developer
    Theme Developer

    Joined:
    Apr 8, 2010
    Messages:
    358
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    ADW Theme updated in the market lots of new icons and a custom dock pack for ADW EX users! Enjoy

    Sent from my DROIDX using Tapatalk
     
  6. detox

    detox Member

    Joined:
    Nov 9, 2010
    Messages:
    917
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Pittsburgh, Pa
    Ratings:
    +0
    I'm digging the custom docks. Thanks gentlemen

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  7. Dr.Dad

    Dr.Dad Member

    Joined:
    Aug 5, 2010
    Messages:
    230
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Quick question...
    Not that I bred the update, but this themed facebook won't update.
    Something about unsigned I think....anything I should tweak or let it be? Thank you!

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
     
  8. bgill55

    bgill55 Silver Member
    Theme Developer

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    2,344
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +8
    Uninstall the market version first then install our themed version

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
     
  9. Dr.Dad

    Dr.Dad Member

    Joined:
    Aug 5, 2010
    Messages:
    230
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Hmmmm I had already done that when I first downloaded it. I searched for any facebook apps remaining and none remain. Maybe delete the linear app and then re download out then?

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
     
  10. bgill55

    bgill55 Silver Member
    Theme Developer

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    2,344
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +8
    Facebook v1.5.1 updated in the Goodies Zip!!!
     
  11. skurtz1313

    skurtz1313 Theme Developer
    Theme Developer

    Joined:
    Apr 8, 2010
    Messages:
    358
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Quick note on Facebook update.....if you already are running Linear 1.5.0 FB it will install overtop. If you upgraded to market version you must uninstall it first.
     
  12. Aixelsyd

    Aixelsyd Member

    Joined:
    Nov 27, 2009
    Messages:
    471
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Windy City
    Ratings:
    +0
    @bgill55 or skurtz1313 quick question for ya about the Linear Pandora file. curious if either of you have any thoughts why when I install your Pandroa 1.5.3 on my X the widget is transparent/themed, but when I install on my PRO it is not transparent/themed it looks like the stock widget. Weird part is I still had a copy of your guys Pandora 1.5.1 themed file and if I install that one on the PRO and the widget is transparent/themed. Any thoughts and or input would be great. Thx guys.
     
Similar Threads
  1. mjh68
    Replies:
    1
    Views:
    4,447
  2. Jmax1138
    Replies:
    4
    Views:
    1,305
  3. bgill55
    Replies:
    259
    Views:
    37,534
  4. bgill55
    Replies:
    80
    Views:
    13,704
  5. bgill55
    Replies:
    100
    Views:
    16,967
Loading...
Search tags for this page

linear adwtheme droid

,

toggle widget skins