Gmail Sync Issue

Discussion in 'Android General Discussions' started by taypotts, Jan 26, 2010.

  1. taypotts

    taypotts Member

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Messages:
    420
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I don't know why, but my gmail doesn't sync correctly. My emails come in fine, but when I open one up it still shows that I have (1) or (2) in my inbox at the top, like the picture below. Any settings that I need to change. I have made sure that sync is on and background and all that good stuff.

    I did install x-Hero theme from metamorph, but that has been my only real changes..

    [​IMG]
     
  2. 640k

    640k Silver Member

    Joined:
    Nov 4, 2009
    Messages:
    2,117
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Ratings:
    +0
    threaded messages sometimes get truncated and you miss where the new message is. it might be easier to tell at gmail.com which messages have unread messages.
     
  3. taypotts

    taypotts Member

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Messages:
    420
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Well this is the funny part. When I open up an email to read it, and don't delete it. It shows as read on my phone, but when I sign into gmail.com from my computer it shows them as unread...
     
  4. andy.

    andy. New Member

    Joined:
    Jan 26, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    You might have to tap on menu/show all labels, then go into "all mail."

    For some reason, emails are getting moved out of the inbox when they haven't been archived or read.
     
  5. northmendo

    northmendo Member

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I can't send either. Many others are having the same problem. Check this thread as well -Link-
     
  6. northmendo

    northmendo Member

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    What rom's are you using. I am on Sholes 1.2
     
  7. northmendo

    northmendo Member

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I posted a fix HERE