Gmail problem. Please help

Discussion in 'Motorola Droid 2' started by sachs730, Jan 21, 2011.

  1. sachs730

    sachs730 New Member

    Joined:
    Jan 6, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I am using a gmail account to receive email and it is saying that I have 5 new emails but when I check the inbox every email is shaded grey like its been read. This happened once before and I had to delete my whole inbox to get it to go away. I would rather not have to delete my whole inbox everytime this happens. Thanks in advance for any ideas how to fix this problem.

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
     
  2. Lenagainster

    Lenagainster Member

    Joined:
    Aug 1, 2010
    Messages:
    431
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Silver Spring, MD
    Ratings:
    +1
    Do you have a boat load of emails in your gmail inbox on the web? Maybe some older ones have not been read. Your entire inbox is not downloaded to your phone all at once. I always archive all the emails in my inbox after I read them. Never had the problem you are experiencing.
     
  3. Kimo91

    Kimo91 Member

    Joined:
    Jan 15, 2011
    Messages:
    401
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +10
    I had that problem last week...it would notify me that I had 5 new emails but only 3 appeared. It fixed itself eventually

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
     
  4. random190user44

    Joined:
    Oct 22, 2010
    Messages:
    893
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    United States
    Ratings:
    +0
    I've had the problem. It will go away though after a few minutes for me.

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
     
  5. want a droid

    want a droid Active Member

    Joined:
    Jul 5, 2010
    Messages:
    1,094
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Maryland
    Ratings:
    +0
    I used to have that problem a long time ago. I haven't had the problem in quite a while though. I think I used to just force sync (Menu > Refresh) inside of Gmail until it went away. Sometimes a reboot helped.