Gmail app

Discussion in 'Android Tech Support' started by synctek, Dec 1, 2009.

  1. synctek
    Offline

    synctek Member

    Joined:
    Nov 19, 2009
    Messages:
    221
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    AZ
    Ratings:
    +1
    The Gmail display jpeg files and other pictures that are imbeded in the body of the message. If I check my gmail account from the regular browser I can see the pics.

    Any ideas?
     
  2. Stigy
    Offline

    Stigy Active Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    1,079
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    New Jersey
    Ratings:
    +0
    Are you saying ythat you get blue question marks instead of images in your GMail application as opposed to the images themselves?
     
  3. synctek
    Offline

    synctek Member

    Joined:
    Nov 19, 2009
    Messages:
    221
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    AZ
    Ratings:
    +1
    Yes sir. It seems rare that I am able to view pictures from the gmail app. I see the blue question marks more often then pictures.
     
  4. Stigy
    Offline

    Stigy Active Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    1,079
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    New Jersey
    Ratings:
    +0
    I had this issue on my G1 a lot, but it seems to be fixed on the DROID or at least I haven't seen this problem as of yet (knock on wood...)

    Try forwarding the email to yourself and see if the images appear?

    I will try to think a workaround or something you can do about this.

    BTW are the emails coming from the same person or its just random emails?
     
  5. xxfire
    Offline

    xxfire Member

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    146
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Same issues...
    I just posted on it...
    If I forward it to my .mac account I can see the pictures...
     
  6. suzukimethod
    Offline

    suzukimethod Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    83
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Location:
    tucson, gulf cost
    Ratings:
    +1
    i think that's a known issue when the image is embedded in the message (i dont see those either) - but they work if they are sent as attachments, right?
     
  7. xxfire
    Offline

    xxfire Member

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    146
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Right, attachments are fine, just not embedded...
     
Search tags for this page

stigygreen@gmail.co