gingerbreadxdroid2

Discussion in 'Motorola Droid 2' started by dnyor93, Nov 2, 2010.

  1. dnyor93

    dnyor93 Member

    Joined:
    Nov 2, 2010
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Delaware
    Ratings:
    +0
    Will/is the Android version Gingerbread be compatible with the Droid 2?
     
  2. markml0528

    markml0528 Member

    Joined:
    Oct 22, 2010
    Messages:
    894
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    United States
    Ratings:
    +0
    Yes, the Droid 2 will be getting Gingerbread. Google has made a minimum hardware requirement for a phone to be qualified to have Gingerbread. All high end phones will be getting it. The phone needs to have 512mb RAM, 1ghz processor, and i think at least an 850x480 screen? There are probably a few more requirements, I can't remember them all.
     
  3. dnyor93

    dnyor93 Member

    Joined:
    Nov 2, 2010
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Delaware
    Ratings:
    +0
    Well than, thank Google and thank you xD

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
     
  4. markml0528

    markml0528 Member

    Joined:
    Oct 22, 2010
    Messages:
    894
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    United States
    Ratings:
    +0
  5. piffey

    piffey Member

    Joined:
    Oct 7, 2010
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Vermillion, SD
    Ratings:
    +0
    If that's the minimum then what do they plan on coming out with? I though 1.4+ghz ARM processors from qualcomm and other mobile folks weren't due out until Q2 2011.
     
  6. markml0528

    markml0528 Member

    Joined:
    Oct 22, 2010
    Messages:
    894
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    United States
    Ratings:
    +0
    I'm surprised there hasn't been a phone that's "officially" broken the 1ghz barrier. Officially as in without overclocking the device. I remember reading articles about how motorola said it planned to release a 2ghz processor phone by the end of the year. I don't think it's going to happen.
     
  7. piffey

    piffey Member

    Joined:
    Oct 7, 2010
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Vermillion, SD
    Ratings:
    +0
    I think I remember Qualcomm's ARM roadmap showing a 2ghz by Q4 next year, but I can't remember where I saw that. Personally, I'm still blown away with 1ghz in my pocket. Can't imagine what 2ghz or even a dual core mobile processor might make mobile computing. We'll see what happens I guess.
     
  8. wlrottge

    wlrottge New Member

    Joined:
    Jan 5, 2010
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Droid Pro, 1.2GHz
     
  9. markml0528

    markml0528 Member

    Joined:
    Oct 22, 2010
    Messages:
    894
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    United States
    Ratings:
    +0
    I don't think the Droid pro has been officially confirmed as having a 1.2 ghz processor.

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
     
  10. mtavenger55

    mtavenger55 Member

    Joined:
    Oct 16, 2010
    Messages:
    88
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    NJ
    Ratings:
    +0
    Anyone no what OS the Droid 2 Global wll be released with?
     
  11. markml0528

    markml0528 Member

    Joined:
    Oct 22, 2010
    Messages:
    894
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    United States
    Ratings:
    +0


    Android 2.2 Froyo
     
  12. mtavenger55

    mtavenger55 Member

    Joined:
    Oct 16, 2010
    Messages:
    88
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    NJ
    Ratings:
    +0
    Thanks! I can't wait to get my hands on it next weekdancedroid
     
  13. Numbskill

    Numbskill Member

    Joined:
    Oct 12, 2010
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    REDLANDS CALIFORNIA
    Ratings:
    +0
    The D2 Global definitely has 1.2 ghz

    D PRO- 1 ghz
     
  14. markml0528

    markml0528 Member

    Joined:
    Oct 22, 2010
    Messages:
    894
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    United States
    Ratings:
    +0
    I've done a google search. I found several websites claiming that they have found a leaked spec sheet for the Droid 2 Global. Verizon has not officially confirmed it. I'm curious though, if they've simply overclocked the processor from the original D2, or if it's something entirely new.
     
  15. markml0528

    markml0528 Member

    Joined:
    Oct 22, 2010
    Messages:
    894
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    United States
    Ratings:
    +0
    Then why aren't the Droid X and the milestone 2 clocked at 1.2GHz if they're in fact using the same exact processor for the Droid 2 global?