Getting new Facebook on sapphire 1.1.1

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by xSZYDx, Nov 4, 2010.

  1. xSZYDx
    Offline

    xSZYDx New Member

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Apple Valley, CA
    I'm trying to update the new Facebook on sapphire 1.1.1 running the invertino rom (which has it built in)

    I erased the Facebook apk with rom manager. I installed the new Facebook and noe it wont install through the market.. Any ideas

    Sent from my Droid using DroidForums App
  2. Axium
    Offline

    Axium New Member

    Joined:
    May 30, 2010
    Messages:
    206
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    im having the exact same problems but with ud 1.0.0
  3. patmw123
    Offline

    patmw123 New Member

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Messages:
    1,663
    Likes Received:
    24
    Trophy Points:
    0
    Location:
    North Carolina
    After facebook is deleted from system/app restart your phone and install
  4. OneTenderRebel
    Offline

    OneTenderRebel New Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    3,326
    Likes Received:
    63
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Hampton Falls, NH
    yep rebooting is key
  5. xSZYDx
    Offline

    xSZYDx New Member

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Apple Valley, CA
    Alright I'm going to be trying this now

    Sent from my Droid using DroidForums App
  6. xSZYDx
    Offline

    xSZYDx New Member

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Apple Valley, CA
    Just erased com.facebook.katana and rebooted and then downloaded the new Facebook and it still wont install =\

    Sent from my Droid using DroidForums App
  7. OneTenderRebel
    Offline

    OneTenderRebel New Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    3,326
    Likes Received:
    63
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Hampton Falls, NH
    what folder was that file in? System/app?
  8. xSZYDx
    Offline

    xSZYDx New Member

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Apple Valley, CA
    No it was in data/data

    There is nothing in system/app. Facebook is preloaded in this rom

    Sent from my Droid using DroidForums App
  9. xSZYDx
    Offline

    xSZYDx New Member

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Apple Valley, CA
    Just found it..I looked in the wrong system folder... I'm going to try again

    Sent from my Droid using DroidForums App
  10. OneTenderRebel
    Offline

    OneTenderRebel New Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    3,326
    Likes Received:
    63
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Hampton Falls, NH
    ok cool, let me know if it works
  11. xSZYDx
    Offline

    xSZYDx New Member

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Apple Valley, CA
    So I go to the file and it says it cannot delete.. it is a read type file...

    Sent from my Droid using DroidForums App
  12. patmw123
    Offline

    patmw123 New Member

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Messages:
    1,663
    Likes Received:
    24
    Trophy Points:
    0
    Location:
    North Carolina
    Preloaded Apps are installed in system/app. Make sure you are in the "system" folder and not the "sys" folder. Deleting something out of data/data won't do anything
  13. OneTenderRebel
    Offline

    OneTenderRebel New Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    3,326
    Likes Received:
    63
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Hampton Falls, NH
    what file viewing app are you using?
  14. patmw123
    Offline

    patmw123 New Member

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Messages:
    1,663
    Likes Received:
    24
    Trophy Points:
    0
    Location:
    North Carolina
    Change your system to rewritable then try. It's easiest using root explorer
  15. OneTenderRebel
    Offline

    OneTenderRebel New Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    3,326
    Likes Received:
    63
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Hampton Falls, NH
    yep it needs to be mounted as readable and writable.