Getting ICS Rollout

Discussion in 'Droid RAZR MAXX' started by wagrimes, Jul 5, 2012.

  1. wagrimes

    wagrimes New Member

    Joined:
    Dec 19, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    San Francisco, CA
    Ratings:
    +0
    Is the ICS rollout still happening slowly? Thought I would see it by now. I guess my question is, at what point should I be concerned?
     
  2. Xfactorx316

    Xfactorx316 Active Member

    Joined:
    Jan 31, 2011
    Messages:
    447
    Likes Received:
    25
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Kentucky
    Ratings:
    +29
    Have you tried to update your phone or have you been waiting for them to send the update to you?
     
  3. 94lt1

    94lt1 Super Moderator
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Jan 16, 2012
    Messages:
    17,153
    Likes Received:
    4,039
    Trophy Points:
    1,138
    Location:
    SE TX
    Ratings:
    +4,529
    Current Phone Model:
    Droid Turbo 2
    Try going to settings, about phone, updates. This should pull it down for you.
    If it doesn't, soft boot the device, hold volume down, and power until the phone turns off.. then try it again.

    DROID RAZR MAXXIMIZED!!!! PREPARE TO BE VANQUISHED!!!
     
  4. wagrimes

    wagrimes New Member

    Joined:
    Dec 19, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    San Francisco, CA
    Ratings:
    +0
    I've been going to phone-updates but so far nothing. I've had to soft-boot a lot lately (stuck in DROID loop) but haven't done so in the last few days. I've been leaving my phone on because i'm afraid I might not be able to reboot. Will try that.
     
  5. wagrimes

    wagrimes New Member

    Joined:
    Dec 19, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    San Francisco, CA
    Ratings:
    +0
    After having reboot loop for 4 hours finally managed to get a stabilized system. Checked the phone updates, only to get message that "Check for update not available at this time. Try again later." Any idea here?
     
  6. bsweetness

    bsweetness Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Mar 2, 2010
    Messages:
    3,124
    Likes Received:
    681
    Trophy Points:
    178
    Ratings:
    +754
    Current Phone Model:
    Pixel XL
    It gives everyone that message from time to time. Typically, it has to do with server maintenance on Motorola's end of things. Give it another shot later on.