Getting Error message on Droid Forums app

Discussion in 'Android Applications' started by aaf709, Sep 29, 2013.

  1. aaf709
    Online

    aaf709 Nice Guy Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    4,189
    Likes Received:
    48
    Trophy Points:
    48
    Location:
    So Cal
    This just started a few days ago, but when I go to the Droid Forums.net app I got the following message

    Error
    The remote server sent an unknown
    response. this could be a result of
    the forum software plugin being
    outdated or having a conflict.


    Sometime I get the message that the app crashed.

    I recently upgraded from Bionic to Samsung S4, but it had been working fine. Is anyone else having the same problem? Should I uninstall and reinstall?
  2. GoCliffGo05
    Offline

    GoCliffGo05 Developer Relations Staff Member Premium Member

    Joined:
    Aug 16, 2012
    Messages:
    2,808
    Likes Received:
    306
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Maryland
    Can't hurt to try the reinstall.

    Sent from my Droid Razr HD using Tapatalk 4
  3. Irontyke
    Offline

    Irontyke Member

    Joined:
    Feb 27, 2011
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    App Login Refused

    Is anyone else having trouble with the app login? I keep getting an error message when I try to login, says a plug-in may be outdated. I have downloaded new, no matter.
  4. Irontyke
    Offline

    Irontyke Member

    Joined:
    Feb 27, 2011
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Same Problem

    I have the same problem. No clue what to do. Reinstalling doesn't work.
  5. 2razrmaxx
    Offline

    2razrmaxx New Member

    Joined:
    Jan 24, 2013
    Messages:
    96
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    yep...same issue here
  6. xtor
    Offline

    xtor Well-Known Member

    Joined:
    Dec 16, 2011
    Messages:
    1,303
    Likes Received:
    68
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Northern Ca
    Same problem????
  7. aaf709
    Online

    aaf709 Nice Guy Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    4,189
    Likes Received:
    48
    Trophy Points:
    48
    Location:
    So Cal
    The error message that's in the first post. I uninstalled and reinstalled. It looked good UNTIL I tried to log in. Then I got the same error message.

    I may have to go with Tapatalk.
  8. skipbl92
    Offline

    skipbl92 New Member

    Joined:
    Jan 24, 2010
    Messages:
    229
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Michigan
  9. stemo
    Offline

    stemo New Member

    Joined:
    Feb 26, 2012
    Messages:
    142
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Same here. Been like that for at least 3 days.
  10. Irontyke
    Offline

    Irontyke Member

    Joined:
    Feb 27, 2011
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Try logging in again... Now it works.
  11. Irontyke
    Offline

    Irontyke Member

    Joined:
    Feb 27, 2011
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Try logging in again... It seems to work now.
  12. FoxKat
    Offline

    FoxKat DF Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    8,610
    Likes Received:
    822
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Pennsylvania
  13. xtor
    Offline

    xtor Well-Known Member

    Joined:
    Dec 16, 2011
    Messages:
    1,303
    Likes Received:
    68
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Northern Ca
  14. stemo
    Offline

    stemo New Member

    Joined:
    Feb 26, 2012
    Messages:
    142
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    I'm back on my DF app. Feels so good to have it back to normal again.
  15. aaf709
    Online

    aaf709 Nice Guy Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    4,189
    Likes Received:
    48
    Trophy Points:
    48
    Location:
    So Cal
    Yes, it's good to have it back.

    I noticed that since it came back it's been showing no new post. I mean, they're there, but not showing up as blue.
  16. xtor
    Offline

    xtor Well-Known Member

    Joined:
    Dec 16, 2011
    Messages:
    1,303
    Likes Received:
    68
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Northern Ca
    Yes, I'm having the same problem, not showing blue for new post. ??
Search tags for this page

error code 137 on droid

,

galaxy s4 message app

,

samsung app error message on motorola phone

,

samsung s4 android error message