Gallery Problem

Discussion in 'Liberty ROM DX' started by InfrnalSky, Mar 18, 2011.

  1. InfrnalSky
    Offline

    InfrnalSky Member

    Joined:
    Apr 13, 2010
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I did a quick search of this and couldn't find the answer.

    Hey guys, I have just flashed over to Liberty 1.5 for the very first time and I am loving it. However, when I open the photo gallery and click on the image, a different image comes up. I have tried uninstalling and installing both the 2d and 3d gallery, and unmounting and mounting the SD card. This is extremely frustrating because I can't look at any of my photos. Has anybody had any experience with this and if so, how did you fix it.

    I really appreciate any help you can give me.

    Eddie
     
  2. InfrnalSky
    Offline

    InfrnalSky Member

    Joined:
    Apr 13, 2010
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Sorry, forgot to include the information that I have no themes installed, the only mods I have are the blur camera, and the issue occurs whenever I try to look at pictures.
     
  3. InfrnalSky
    Offline

    InfrnalSky Member

    Joined:
    Apr 13, 2010
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Thanks for all the help guys. Really appreciate it.
     
  4. webmastir
    Offline

    webmastir Member

    Joined:
    Feb 4, 2011
    Messages:
    129
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    lol. np, we're here for you! :icon_eek: