1. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

G.O.T 2 Theme and Home Panels for Milestone

Discussion in 'Android Roms' started by WTFminecraft, Dec 27, 2010.

  1. WTFminecraft
    Offline

    WTFminecraft New Member

    Joined:
    Dec 27, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hello everyone,

    Currently running G.O.T 2 theme for milestone and it's great! Just one little problem though... i cannot control the number of panels for this theme! Currently running 2.2.1 by G.O.T and i'm with telus.

    Thanks!
  2. titans
    Offline

    titans Premium Member Premium Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    2,664
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    might be able to help you if you could link me to the "theme"?
  3. WTFminecraft
    Offline

    WTFminecraft New Member

    Joined:
    Dec 27, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  4. titans
    Offline

    titans Premium Member Premium Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    2,664
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I don't know a lot about the milestone but from what I'm seeing this is a complete ROM, correct? And what panels are you talking about?
  5. WTFminecraft
    Offline

    WTFminecraft New Member

    Joined:
    Dec 27, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    the home panels, the default is set to 3 and i am trying to change it to 5/7/9 but when i do that in the settings, no changes at all.
  6. titans
    Offline

    titans Premium Member Premium Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    2,664
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Try a reboot?
  7. WTFminecraft
    Offline

    WTFminecraft New Member

    Joined:
    Dec 27, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    tried rebooting and reinstalling over 5 times now :p
  8. titans
    Offline

    titans Premium Member Premium Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    2,664
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Is the rom using launcher2? Launcherpro?
  9. WTFminecraft
    Offline

    WTFminecraft New Member

    Joined:
    Dec 27, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    what are those?
  10. titans
    Offline

    titans Premium Member Premium Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    2,664
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    The names of the home app. Try this. Go to the market, download launcherpro. Press home, tell me what the other option beside launcherpro it gives you
  11. WTFminecraft
    Offline

    WTFminecraft New Member

    Joined:
    Dec 27, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    ahhhhhhhhh i got it now thanks! didn't realize the home panels used a different program than the stock one. i changed the settings in launcherpro and it works beautifully! thanks a lot!

    Also wondering if you can help me with this. i flashed my phone to 2.2.1 build and after that i rooted the phone from g.o.t 2.0 recovery but it seems when i type su on terminal emulator or on adb, i get permission denied! never happened when i rooted the phone from 2.1.1 and used i think it was jf1.43 recovery. Anyways, thanks again!
  12. titans
    Offline

    titans Premium Member Premium Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    2,664
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    No problem. Unfortunately it seems that you lost root, sometimes this happens to people, and I don't think anyones figured out why yet. Backup in recovery and with titanium backup (get it if you haven't, saves all my app data. dont restore system data with it though). After backing up, try reinstalling the rom without wiping and see if that does the trick. If it doesn't, you might have to wipe data and reinstall the rom.
  13. WTFminecraft
    Offline

    WTFminecraft New Member

    Joined:
    Dec 27, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    oh darn! i wonder if it has to do with the android 2.2.1 but thanks anyways you've been a great help!
  14. titans
    Offline

    titans Premium Member Premium Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    2,664
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    No problem if you need more help feel free to ask. It shouldn't be because of the Froyo update, it's probably due to the fact that SU wasn't meant to be in android phones and has very little occurences of it running off.