Fully Working 11.19 Milestone Build

Discussion in 'Team D1-MIUI' started by treym, Nov 23, 2010.

  1. treym
    Online

    treym Guest

    Ratings:
    +0
    This build was ported by n_i_x from miui-dev (jamezelle did help get data working)

    KEEP IN MIND: THIS IS BUILD IS EXPERIMENTAL.

    He used my logcats to get it working. He doesn't have a droid. So, as of this posting, it works. I'm sure people will find bugs.

    MIUI 0.11.19 | Stock | Deodexed | Updated 11/23/2010

    I am posting this in the hopes that it will help DI-MIUI.

    I can confirm this is working on my Droid 1.

    The only thing not working is the Hardware Keyboard backlight. Any other bugs are most likely from MIUI itself as milestone and droid have identical hardware.

    EDIT: I'm getting random reboots. I'm trying different kernels now.
     
    Last edited by a moderator: Nov 23, 2010
  2. davros
    Offline

    davros Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Jun 7, 2010
    Messages:
    2,837
    Likes Received:
    29
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Worcester MA
    Ratings:
    +29
    Camera and youtube and themes work?

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  3. treym
    Online

    treym Guest

    Ratings:
    +0
    yes they do. I loaded a vid on youtube in HQ over data. camera works fine. and themes work.
     
  4. Logan3824
    Offline

    Logan3824 Member

    Joined:
    Jan 28, 2010
    Messages:
    449
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Houston
    Ratings:
    +0
    w00t w00t thanks!
     
  5. davros
    Offline

    davros Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Jun 7, 2010
    Messages:
    2,837
    Likes Received:
    29
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Worcester MA
    Ratings:
    +29
    Cuz that's all that doesn't work in the testing version of team d1 11.19

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  6. treym
    Online

    treym Guest

    Ratings:
    +0
    I'm getting random reboots. could be my phone. Anyway, regardless, this port should help the D1_MIUI team.
     
  7. kingdroid81
    Offline

    kingdroid81 Member

    Joined:
    Mar 6, 2010
    Messages:
    172
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Denver, Colo
    Ratings:
    +0
    Can't wait until I get home to flash this bad boy!!

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  8. treym
    Online

    treym Guest

    Ratings:
    +0
    edited op....
     
  9. frostthejack
    Offline

    frostthejack Member

    Joined:
    Sep 6, 2010
    Messages:
    329
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    lol davros i was about to try to get ahold of you and a few other themers. i was going to try to form a theme team. themeing got so much easier with 11.19
     
  10. Logan3824
    Offline

    Logan3824 Member

    Joined:
    Jan 28, 2010
    Messages:
    449
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Houston
    Ratings:
    +0
    Which kernels have caused random reboots?
     
  11. treym
    Online

    treym Guest

    Ratings:
    +0
    so far the stock CM6 one that comes with the rom, slayher's 1ghz 1.7. Trying jdlfg 1100 v3225 now.

    The random reboots seem to just be hot reboots. As in only the system_server and graphics shell is rebooting. It never hits the M logo and reboots within 10 seconds. Ive been getting them around 15 mins or so.
     
  12. BostonDroid
    Offline

    BostonDroid Member

    Joined:
    Dec 9, 2009
    Messages:
    134
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    need to wipe?
     
  13. Logan3824
    Offline

    Logan3824 Member

    Joined:
    Jan 28, 2010
    Messages:
    449
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Houston
    Ratings:
    +0

    Have you logcatted it? I wonder if it actually has to do with the kernel itself.
     
  14. treym
    Online

    treym Guest

    Ratings:
    +0
    No, no, I did wipe. I'm guessing there is some underlying problem. I'm gonna logcat now and see if I catch one.
     
  15. BostonDroid
    Offline

    BostonDroid Member

    Joined:
    Dec 9, 2009
    Messages:
    134
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    yea but do we need to wipe coming from 6.4?