Froyo SS 4.2 [6/25/2010] - EXT2/EXT3/EXT4/CIFS/NFS - Updated rstapps!!!

Discussion in 'ChevyNo1' started by ChevyNo1, Jun 25, 2010.

  1. motodroid34

    motodroid34 Member

    Joined:
    Apr 12, 2010
    Messages:
    185
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Kepp getting

    NOT FOUND

    Hey let me ask you something!!

    The Bkapps.zip I rum it as update.zip. is that right? or i did it wrong??
     
    #253 motodroid34, Jul 1, 2010
    Last edited: Jul 1, 2010
  2. Sean6293

    Sean6293 New Member

    Joined:
    Dec 6, 2009
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    is flash supported in the browser with this build? i'm running 4.1 and can't get flash content to play. :/
     
  3. ChevyNo1

    ChevyNo1 Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    5,354
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    153
    Ratings:
    +5
    make sure there is nothing in /data/dalvik-cache/*maps* or /data/data/*maps* .. if there, delete it .. then try again. Let me know!
     
  4. ChevyNo1

    ChevyNo1 Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    5,354
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    153
    Ratings:
    +5
    If it is saying NOT FOUND when you run the command, there is nothing there! Try just running ls by itself ..

    You did correct by running it as update.zip ...
     
  5. ChevyNo1

    ChevyNo1 Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    5,354
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    153
    Ratings:
    +5
    It is, but you have to install the flash apk which is mentioned in the OP - then it should show up in your applications list. Have you done that?
     
  6. dagrainger

    dagrainger New Member

    Joined:
    Nov 10, 2009
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Opened Astro, checked /data/ and there are no files and no folders there. Should those sub-folders be there? Am I missing something?
     
  7. JBPruitt

    JBPruitt Member

    Joined:
    Jun 10, 2010
    Messages:
    144
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Spokane, WA
    Ratings:
    +0
    What worked for me is to revert back to the previous rom, delete maps there... and then load the new rom, and download maps from the market...

    That is... if whatever Chevy tells you doesn't work...
     
  8. sHaDoW8185

    sHaDoW8185 New Member

    Joined:
    Jun 28, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I have to say, I think I found a bug...I'm not sure if anyone has reported this already, but (and I have a2sd set to put everything on the sd card) when I have crashed from a few programs that weren't written well, I have lost both the widget icon on the homescreen (i.e. where it was) as well as the option when I try to add it as a widget back to the homescreen it no longer appears as a widget in the list. I still have the program installed and everything with that program works fine, but it has been removed from the widget list. No rhyme or reason to me has become apparent as to why which thing will disappear as it isn't the program I'm running as I crashed that lost its widget entry. Any ideas?
     
  9. ChevyNo1

    ChevyNo1 Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    5,354
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    153
    Ratings:
    +5
    Yep, this is a known issue with apps2sd as implemented in Froyo - so every Froyo ROM will have these problems. To get the app to show back up, open a terminal and type this (will move the app back to phone)

    rstapps facebook -ph

    Let me know if that gets it back for you
     
  10. GaMeBoY439

    GaMeBoY439 Member

    Joined:
    Jul 4, 2010
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    NYC
    Ratings:
    +0
    I have a few questions:

    1) Will the flash player that came with this ROM work in 4.3?
    2) To install that flash player, do you rename it update.zip and use SPRecovery?
    3) Is it bad to install more than one update.zip in a single boot? i.e. if I installed the flash player, renamed it back to flashplayer.zip or something (by enabling usb mass storage in sprecovery and using my computer) and then named something else update.zip (the nexus ss red theme), then installed that, THEN rebooted, is this a bad thing to do?

    If I can't use this flash player, where should I get flash 10.1 for ChevyNo1's awesome SS 4.3 ROM? :-D

    Thanks for the help!
     
  11. gavron

    gavron Guest

    Ratings:
    +0
    1. Yes.
    2. No.
    3. No
    4. N/A
    E
     
  12. GaMeBoY439

    GaMeBoY439 Member

    Joined:
    Jul 4, 2010
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    NYC
    Ratings:
    +0
    Thanks for the quick reply :). If the flash player isn't an update.zip install, how do I install it on the phone?
     
Search tags for this page
downgrade ext4 to ext3 android
,
download nfs format zip untuk samsung champ
,
droid kernels ext2
,
ext2 froyo x2 setting
,
ext2 kernel module froyo
,

ext3 kernel module android

,
ext4 support froyo
,
froyo 4.2 android update
,
froyo ext2 or ext3
,
gba emulator