Froyo Release Thread

Discussion in 'Android News' started by mth04, Jun 5, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tampaboy1984

    tampaboy1984 New Member

    Joined:
    Feb 28, 2010
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Isnt 2.2 supposed to have Apps2SD?
     
  2. grinchy

    grinchy Member

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    715
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Lakeland,FL
    Ratings:
    +1
    this is great news!
     
  3. Chris-pee

    Chris-pee Member

    Joined:
    Dec 18, 2009
    Messages:
    177
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    It wont give me any root access , cant OC it!
     
  4. spawn9859

    spawn9859 Member

    Joined:
    May 23, 2010
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Well I finally got it to work, all I had to do was reboot my phone and then go through the setup process after I deleted everything then I just rebooted into recovery and it worked, other than no apps2sd error.
     
  5. Hogmeister

    Hogmeister Member

    Joined:
    Mar 13, 2010
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    i installed the Froyo6410.zip one that WAS on the original post using the update.zip method... however it appears that has been removed and i'll be trying a nandroid backup in a minute
     
  6. thunter

    thunter Member

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Brea, Ca.
    Ratings:
    +0
    Wiping cache and data will not un-root you. Once your rooted, your rooted. You should do this very time you install a new ROM. Then just restore apps. and data with your backups. I would also copy your SDCARD to your computer just to be extra safe.
     
  7. movadoevo8

    movadoevo8 Member

    Joined:
    Dec 27, 2009
    Messages:
    255
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Is anyone running 2.2 STABLED? Seems so slow for me! It's horrible at the moment way way slower then stock. Instead of it being 5x quicker then stock it feels 5x slower hehe. Anyone having it run good and smooth and if so what did you do ?
     
  8. Jizzylax

    Jizzylax Member

    Joined:
    Feb 17, 2010
    Messages:
    311
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Based on stability issues people are having and no Wifi, I will be holding off on installing this.
     
  9. scubasteve101

    scubasteve101 Member

    Joined:
    Apr 1, 2010
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    The Market is a tad different. There is now an 'About' tab with everything we usually had but now all the comments are on their own 'Comments' tab
     
  10. brownpm85

    brownpm85 New Member

    Joined:
    Mar 22, 2010
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    haha flashed another kernal. The phone booted but it said my battery was dead, no signal, no data, and the phone rebooted in about 30 secs.
     
  11. movadoevo8

    movadoevo8 Member

    Joined:
    Dec 27, 2009
    Messages:
    255
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0

    Thanks for the 411.
     
  12. thorn11166

    thorn11166 Member

    Joined:
    Dec 26, 2009
    Messages:
    199
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Arkansas
    Ratings:
    +0
    can everyone stop complaining... remember this is pretty much alpha or beta, probably even just consider it an X release... its not going to be perfect so don't expect it to be perfect, let them work their witchcraft on it so it can become better, eventually it will be better. so stop the complaining.
     
  13. lennyjaxn

    lennyjaxn Member

    Joined:
    Mar 22, 2010
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I'm using the .zip from the OP that is now removed. It's pretty effin' fast (haven't OCed yet) but there seems to be no 3G connection, which makes things like Market updates and phone calls a little tricky. Wifi works sporadically though! perhaps this is part of why that link is no longer on the OP.
     
  14. djg08642

    djg08642 New Member

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I'm not rooted anymore either... How did that happen?
     
  15. Porterhouse0

    Porterhouse0 Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    720
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    ^^^

    it'll be 10x faster if we give it a week or two. let the devs work with it. get a final release situated.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
Search tags for this page
1.0-v32kernel.zip is what now
,
about:debug enable light touch
,

enable light touch

,
enable light touch android
,
enable light touch motorola droid
,
fryno release
,
rootme 3 does root 4.1.2
,
scopilot apk dowmload
,
what does enable light touch do