Froyo Release Thread

Discussion in 'Android News' started by mth04, Jun 5, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. C5O

    C5O Member

    Joined:
    May 8, 2010
    Messages:
    150
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Florida
    Ratings:
    +0
    Is it worth rooting for?
     
  2. djg08642

    djg08642 New Member

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Am I the only person stuck in a boot loop?
     
  3. pastorbob

    pastorbob Member

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    70
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Colorado Springs
    Ratings:
    +0
    actually i did not, i used Clockwork for mine... haha its a full nandroid backup so it should do it all for you.
     
  4. C5O

    C5O Member

    Joined:
    May 8, 2010
    Messages:
    150
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Florida
    Ratings:
    +0
    So you don't need root access.
     
  5. Kmart95

    Kmart95 Member

    Joined:
    Dec 27, 2009
    Messages:
    342
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    North Carolina
    Ratings:
    +0
    I downloaded it but im debating whether or not to install it because of the no wifi issue. If i do install it it will just be temporary so i can see how froyo is working on the droid.
     
  6. hawkxcore

    hawkxcore New Member

    Joined:
    Apr 15, 2010
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Still waiting for it to be done Syncing so I can do the first reboot... but so far its slower than any other ROM I've tried. Slower than stock 2.1. Anyone else having this problem?
     
  7. BigG422

    BigG422 Member

    Joined:
    Dec 1, 2009
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    St. Petersburg, FL
    Ratings:
    +0
    pardon my ignorance, but what exactly would be in the kernel that would give away the original source? Just curious. And what would stop us from say flashing to a different kernel, or is that not the same kernel?
     
  8. thedefectkid

    thedefectkid Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    120
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Nice Realese guys this is why I love DroidForums!! Keep it up guys I probably will not downloaded until the flash is implemented and the wifi works but still a bravo job on your part guys. THANKS!
     
  9. spawn9859

    spawn9859 Member

    Joined:
    May 23, 2010
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Its still giving me the MD5 Mismatch! I even re downloaded..
     
  10. plinkoking

    plinkoking New Member

    Joined:
    Jan 9, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Does this have working flash?
     
  11. brownpm85

    brownpm85 New Member

    Joined:
    Mar 22, 2010
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    ok, I'm running froyo and it seems painfully slow, my Linpack score was just consistently under 4
     
  12. verian

    verian Guest

    Ratings:
    +0
    Everybody remember to take it as comes it takes time to get this stuff right. this file was released less then a 12 hours ago and people still want more. Slow down enjoy the process.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
Search tags for this page
1.0-v32kernel.zip is what now
,
about:debug enable light touch
,

enable light touch

,
enable light touch android
,
enable light touch motorola droid
,
fryno release
,
rootme 3 does root 4.1.2
,
scopilot apk dowmload
,
what does enable light touch do