Froyo Release Thread

Discussion in 'Android News' started by mth04, Jun 5, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Hogmeister

    Hogmeister Member

    Joined:
    Mar 13, 2010
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    [​IMG]

    just got this on my first quadrant run today, running default froyo release no themes or nothing but w/ the new baseband and 1.2GHZ kernel.
     
  2. dbroadbent

    dbroadbent Member

    Joined:
    Dec 24, 2009
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0

    I have all that, can't break 1500.

    When you say new baseband- is that something extra you have to intsall?
     
  3. ohfire

    ohfire Member

    Joined:
    Mar 24, 2010
    Messages:
    238
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Central Ohio
    Ratings:
    +0

    did you get up and running?
     
  4. Backnblack

    Backnblack Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    11,106
    Likes Received:
    27
    Trophy Points:
    463
    Ratings:
    +27
    Current Phone Model:
    iPhone 7+ 256gb
    I have not seen anyone getting it to work....
     
  5. Hogmeister

    Hogmeister Member

    Joined:
    Mar 13, 2010
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    yeah, its on the front page of MyDroidWorld - Your #1 Android source! its the radio update ... installs as an update.zip

    and to those asking about chrometophone if you google chrometophone and hit up the google dev page the developers mentions that its due to this being an older release of google services or something..

    Issue 69 - chrometophone - Does not register on Moto Droid with 2.2 - Project Hosting on Google Code

    link to the issue thread anyway.. its closed now, so until we get a new 2.2 release i dont think it'l work
     
  6. DessoThumbs

    DessoThumbs Member

    Joined:
    Jan 17, 2010
    Messages:
    947
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    18
    Location:
    NC
    Ratings:
    +7
     
  7. rakoskjc

    rakoskjc New Member

    Joined:
    May 14, 2010
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    albany NY
    Ratings:
    +0
    I just put on the incredible bootanimation on my droid. pretty slick. i am running froyo 1.1ghz blackdroidmod theme with new baseband. wish i could update my sig but it wont let me
     
  8. ohfire

    ohfire Member

    Joined:
    Mar 24, 2010
    Messages:
    238
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Central Ohio
    Ratings:
    +0

    how is that rom on your battery?
     
  9. actngrezy

    actngrezy Active Member
    Developer

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    1,074
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Location:
    delaware
    Ratings:
    +2
    Ok so Ive been runninf froyo and roms for while now. My friends phone for some reason wont boot up with nandroids. I flashed 2.1 sbf then have been install roms through update.zips and they work evey time. now i just tried all 4 froyo roms and none of them boot so i reinstalled bugless v1.1 booted fine. oh yeah did I mention if I do a nandroid and it doesn't boot his back ups wont boot after that. so i was wondering can i uncheck the boot.img and see if the nandroid for froyo will work that way?
    I dont know if thats possible just wondering. I don't know why his phone does this but its been that way for 3 months already and have never had these issues
     
  10. actngrezy

    actngrezy Active Member
    Developer

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    1,074
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Location:
    delaware
    Ratings:
    +2
    And ive tried different kernel doesnt work so im wondering if i dont wipe and uncheck boot img if it will work or is th boot image required for somethign froyo uses?
     
  11. rakoskjc

    rakoskjc New Member

    Joined:
    May 14, 2010
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    albany NY
    Ratings:
    +0
    Battery life is good. im glad i switched the speed is awesome and so far it is bugless. it will be cool once the source is out and everyone starts building roms off it but since this is faster then any 2.1 rom i tested it was worth the switch. im sure it will be blazing fast once the devs her get ahold of it
     
  12. Speeding Wheels

    Speeding Wheels Senior Member

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    1,554
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    68
    Location:
    Detroit - in da burbs!
    Ratings:
    +16

    what was the process for changing the boot animation?
    I tried the process I used many times in 2.1 but it didnt work
     
Thread Status:
Not open for further replies.
Search tags for this page
1.0-v32kernel.zip is what now
,
about:debug enable light touch
,

enable light touch

,
enable light touch android
,
enable light touch motorola droid
,
fryno release
,
rootme 3 does root 4.1.2
,
scopilot apk dowmload
,
what does enable light touch do