FroYo Market Update All Question

Discussion in 'Android Tech Support' started by noisufnoc, Jul 22, 2010.

  1. noisufnoc

    noisufnoc Member

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    123
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    So I'm on BB v0.4 and I've noticed when I do an "Update All" in the market, I have applications get stuck like this

    [​IMG]

    And if I try to cancel one of the downloads, I get a FC of the market.

    What am I missing?
     
  2. ohioDroid

    ohioDroid Member

    Joined:
    Jan 11, 2010
    Messages:
    309
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I had a similar issue. I found if you long pressed on one of those, you could cancel the download and the market would not FC.
     
  3. noisufnoc

    noisufnoc Member

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    123
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    okay, sweet. i'll give that a try.

    edit: I did that, and then installed the app manually, worked! thanks!!
     
  4. Sal

    Sal Member

    Joined:
    Jan 30, 2010
    Messages:
    345
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    D.C.
    Ratings:
    +0
    Basic question here: why don't i seem to have an "update all" option in the market's download section. Don't see that anywhere. Did my market not update right? is there a fix for that? Or am i just not seeing it?

    Thanks!
     
  5. allikanbe

    allikanbe Member

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Messages:
    320
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Yorktown, VA
    Ratings:
    +0
    I've only seen it when there was more than one app to update.
     
  6. RW-1

    RW-1 Silver Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    2,249
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Nazareth, PA
    Ratings:
    +1
    You only get update all if more than one app needs an update at the time you check.

    I had began an update all this morning for two apps, and when I returned the download progress screens were frozen, however checking the notification bar it stated they had updated.

    I've noticed a lot of market issues lately, updated apps take a while to re-appear in the downloads list for example ...
     
  7. Sal

    Sal Member

    Joined:
    Jan 30, 2010
    Messages:
    345
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    D.C.
    Ratings:
    +0
    What would you lose if you cleared cache and data for that app? Never really understood the difference between them but maybe doing that helps? Anyone get results from that?