Froyo FRF91 SS v4.4 [7/9/2010] From SOURCE - All 4.3 Issues Fixed - Maps/Market, ALL!

Discussion in 'ChevyNo1' started by ChevyNo1, Jul 9, 2010.

  1. shaggy3131

    shaggy3131 New Member

    Joined:
    Feb 21, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    rstapps not working

    Hey guys im coming from 4.2 and i bkapps -c everything seems to work fine
    then i wipe three or four times, boot up, skip login, run terminal, su, rstapps -c and i get a message that says "nothing to restore - run bkapps first!" have tried multiple times with multiple wipes and bkapps but caint seem to get it working. please help
     
  2. ryuaced

    ryuaced New Member

    Joined:
    Jul 17, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    thishelped me

    had this problem too, go into settings>change lan> change it to a different IP i was at 192.blah i changed it to 172 or whatever.
     
  3. ryuaced

    ryuaced New Member

    Joined:
    Jul 17, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Hey, I can't get mvch -d to work.
    I was able to use all the other delete commands but mvch (for hide) or mvch -d doesn't.
    any fix?
     
  4. ChevyNo1

    ChevyNo1 Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    5,354
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    153
    Ratings:
    +5
    Did you install the newest bkapps into your 4.2 ROM? You must always be sure to grab the latest before running bkapps ...
     
  5. ryuaced

    ryuaced New Member

    Joined:
    Jul 17, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I think this is probably a nub question but how do you install bkapps. is it just an update.zip moment?
     
  6. paramax55

    paramax55 Member

    Joined:
    May 15, 2010
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    ^^Put it on your SD card, rename it to "update.zip" and install it as an update - no wiping.

    Chevy, can I use rstapps to restore apps one at a time? Something like rstapps -pandora? I'd like to restore the apps that might be using "mediaserver" one at a time to see if I can narrow down the culprit.
     
  7. HarshReality

    HarshReality Member

    Joined:
    Mar 22, 2010
    Messages:
    382
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Indiana
    Ratings:
    +0
    Well, as much as I would love to give this a spin I installed via ROM manager and got into a boot loop. So on a whim I tried all 3 800 Mhz kernels and still stuck in the loop. So for now its back to Sapphire Im afraid :(
     
  8. ChevyNo1

    ChevyNo1 Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    5,354
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    153
    Ratings:
    +5
    I assume you wiped 2-3 times first?
     
  9. NattyBee

    NattyBee Member

    Joined:
    Jun 8, 2010
    Messages:
    998
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Hey, you should try Simply Stunning 4.5... be sure to read Chevy's OP first, he's answered many questions in there so you shouldn't have to ask ;) trust me, SS is well worth it :)
     
  10. HarshReality

    HarshReality Member

    Joined:
    Mar 22, 2010
    Messages:
    382
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Indiana
    Ratings:
    +0
    Certainly.. its a common practice since the 2.1 release it seems ;)
     
  11. ChevyNo1

    ChevyNo1 Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    5,354
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    153
    Ratings:
    +5
    True - but still worth asking!

    OK - have you tried any of the other kernels? Odd that you can't get any of the series to run!
     
  12. HarshReality

    HarshReality Member

    Joined:
    Mar 22, 2010
    Messages:
    382
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Indiana
    Ratings:
    +0
    Well I originally said no to all the bells and whistles in ROM Manager so it tried the default. When that failed I went and tried the 800 series and still had the reboot issue. No worries though.. if I cant get this one going I am certain that another release will work. I just cough this one up to gremlins ;)
     
Search tags for this page
awesome backgrounds for droid
,
droid life wallpaper
,
frf91.372 maps
,

wallpaper froyo