Froyo FRF91 SS v4.4 [7/9/2010] From SOURCE - All 4.3 Issues Fixed - Maps/Market, ALL!

Discussion in 'ChevyNo1' started by ChevyNo1, Jul 9, 2010.

  1. markwebb

    markwebb Member

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    812
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    18
    Location:
    CT
    Ratings:
    +11
    Simply wonderful...errr, I mean, Stunning!

    Just one little nit pick: is it possible to get a metered battery indicator? NEVERMIND: IT DOES HAVE IT; REBOOTED.
     
    Last edited: Jul 9, 2010
  2. Apollo

    Apollo Member

    Joined:
    Jul 6, 2010
    Messages:
    147
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    By any chance, is there a command to remove the transparency from the taskbar?
     
    Last edited: Jul 9, 2010
  3. smart_ask

    smart_ask New Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    problems with rstapps

    Coming from BB .4, rstapps restored all my apps except handcent, now handcent won't install ("install unsuccessful"). I restored backup of BB .4, handcent is not there now and won't install to BB either. Any ideas how I could have screwed up handcent? I reinstalled SS 4.4 handcent still not there or installing and now noticed wifi not working. Is there a way to clean everything out and start fresh? I have done multiple wipes and factory resets between each install/backup in clockwork.
     
  4. ecfiffer

    ecfiffer Member

    Joined:
    Feb 15, 2010
    Messages:
    161
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    holy shiz Chevy! out-frickin-standing!

    i used your backup and restore apps. wow simply wow.

    you continue to impress me. just frickin awesome
     
  5. mej284

    mej284 Member

    Joined:
    Jun 30, 2010
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    In using rstapps, I have noticed it did reinstall the email app but not the account I had installed. It did install the app and account for yahoo mail and gmail. Just wondering if something was missed.

    I would also like to make a recommendation. I have come from BB .4 and I still bouncing back in forth which one I like best. In BB he has a gui for installing or uninstalling some of his scripts. Have you considered doing that. I have no problem working with the terminal emulator. But as my Daddy always said keep it simple. This would help out the masses and go along with your theme name SIMPLY stunning.
     
  6. BigRedGonzo

    BigRedGonzo Member

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Winston-Salem, NC
    Ratings:
    +0
    Market issue

    It appears as though rstapps -c restored everything except SetCPU. It shows as "Purchased" on the Market and will download, but then the installation fails. I tried downloading another app and it installed perfectly. The reason that I ask about this is that it appears as though it was the only app to not restore and it has issues installing.

    Any Help??

    Thanks,
    BigRedGonzo


    ***Edit***
    I restored an old TI backup of SetCPU and it crashed and burned. I rebooted and tried again. It ran fine and the market updated it with no problem.

    Go Figure!!
     
    Last edited: Jul 9, 2010
  7. markwebb

    markwebb Member

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    812
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    18
    Location:
    CT
    Ratings:
    +11
    Great suggestion and I agree!
     
  8. mcsinfl

    mcsinfl Member

    Joined:
    Mar 9, 2010
    Messages:
    372
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    same here...up and running now, however i keep getting framework fc's
     
  9. Larry_ThaGr81

    Larry_ThaGr81 Active Member

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    1,030
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Hesperia
    Ratings:
    +0
    hmm....

    This should be interesting......
     
  10. BigRedGonzo

    BigRedGonzo Member

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Winston-Salem, NC
    Ratings:
    +0
    Just an Observation

    Just FYI. I downloaded the latest version of bkapps.zip, installed it and backed up my apps using bkapps -c. Wiped 3 times. Flashed the ROM. All went well. Restored the apps with rstapps -c and still got a ton of FC's. It also missed an app, namely SetCPU. It was a nightmare getting it back, but I eventually did.

    Otherwise ... this ROM is noticeably faster than 4.3 (at least for me). On a 4 run average Quadrant score on 4.3 I was getting an average of 1168. After tackling all the issues this morning and getting back up and running, my 4 run Quadrant score was 1276.

    Anyway ... great work. I love your ROMs.

    BigRedGonzo
     
  11. FSRBIKER

    FSRBIKER Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    645
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Oak Ridge, NJ
    Ratings:
    +0
    Everyone make sure you are wiping data and cache before you install, multiple wipes is better and only takes a minute more to do. I would also recommend everyone just install the Rom with no extras first and make a backup, then theme or change kernels so you always have a naked Rom backup to fall back to.

    For those with FC please list the apps so Chevy can test these.
     
  12. RichStevenson

    RichStevenson Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    477
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Medina, OH
    Ratings:
    +1
    I too saw the 4.3 on the lock screen and notification pulldown. For me though it was because I installed the Blue energy theme which contains the framework with the 4.3 text. So is it possible those of you seeing 4.3 installed BE or had it installed previously? Are you seeing the new icons in the status bar? They're part of the framework as well.

    Sent from my Droid using Tapatalk
     
  13. jntdroid

    jntdroid DF Super Moderator Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    6,439
    Likes Received:
    295
    Trophy Points:
    198
    Location:
    TX
    Ratings:
    +295
    just FYI, came from "stock" Froyo, did the bkapps -c then the rstapps -c on 4.4...

    I started the rstapps when I got in the shower this morning, had to step out to grab my razor and checked on it, and Amazon MP3 and Superuser had FC'd. I just left it, and when I got out of the shower, it was going again on its own, and it all ended up restoring perfectly. For whatever that info is worth!
     
  14. VeryApe

    VeryApe New Member

    Joined:
    Jul 9, 2010
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Just wanted to say GREAT WORK Chevy! I finally signed up for an account here, even though I've been using your ROMs and kernels since I rooted back in December-ish.

    Bkapps ROCKS MY WORLD! Just having my homescreens restore, with all content in my folders BLEW MY MIND!

    You sir, deserve a beer, and you will get one on me via PayPal!
     
  15. SamuriHL

    SamuriHL Developer Developer

    Joined:
    Jul 6, 2010
    Messages:
    4,089
    Likes Received:
    33
    Trophy Points:
    163
    Ratings:
    +33
    I just tried this and unfortunately I've not had much success. I did a wipe and install and it did the looping thing so I wiped again. Was able to get it to boot. Went to load titanium and the entire phone hung again so I had to pull the battery. I'm restoring my rom backup now. I was never able to get 4.3 to work, either. Frustrating as I'd like to check this out. Maybe when I get back from the movies later I'll give it another shot.
     
Search tags for this page
awesome backgrounds for droid
,
droid life wallpaper
,
frf91.372 maps
,

wallpaper froyo