froyo frf10b test

Discussion in 'Android General Discussions' started by pc747, Jul 21, 2010.

  1. pc747

    pc747 Administrator
    Staff Member Rescue Squad

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    23,479
    Likes Received:
    4,704
    Trophy Points:
    1,123
    Ratings:
    +5,255
    frf10b tethering test

    Those running the new froyo tell me if you run into any issues tethering. After 15 mins of tethering I was no longer able to tether through pdanet, easytether, wifi tether, barnacle. Even after a reboot. I had to flash back to my sapphire rom. I want to know if its just me or is this something more people are experiencing.
     
  2. erikfig

    erikfig Member

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    544
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I will wait for BB 05 to avoid those issues
     
  3. pc747

    pc747 Administrator
    Staff Member Rescue Squad

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    23,479
    Likes Received:
    4,704
    Trophy Points:
    1,123
    Ratings:
    +5,255
    dont avoid the issue yet, i need test subjects. dont be scared....help out the community be a beta tester :D
     
  4. pc747

    pc747 Administrator
    Staff Member Rescue Squad

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    23,479
    Likes Received:
    4,704
    Trophy Points:
    1,123
    Ratings:
    +5,255
    hopefully this is a flike, but I would not be surprised if this was worked in by vzw
     
  5. mwhartman

    mwhartman Super Moderator/RS
    Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,737
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    453
    Location:
    South FL
    Ratings:
    +12
    PC, I've tethered my phone for well over an hour but that was just before Easter while traveling to Charlotte NC on I 81 S. I think had a 2.1 rom installed. I've not had a need to tether for that length of time since installing Froyo.

    Mike
     
  6. owuaarontsi

    owuaarontsi New Member

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I haven't had any problem using wifi tether with my ipad.

    Sent from my Droid using Tapatalk
     
  7. pc747

    pc747 Administrator
    Staff Member Rescue Squad

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    23,479
    Likes Received:
    4,704
    Trophy Points:
    1,123
    Ratings:
    +5,255
    may be a glitch then.....
     
  8. Corinacakes

    Corinacakes Super Moderator
    Theme Developer

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    5,009
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    153
    Location:
    Maine
    Ratings:
    +3
    I tethered for an hour this morning with wireless tether. oops lol i just reread the op. i'm not on the new froyo lol


    carry on...
     
  9. Kinfolk_Thuggin

    Kinfolk_Thuggin New Member

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I've noticed that my Wifi tether seems to cease functioning after about 15 minutes, but I haven't been able to troubleshoot it yet.
     
  10. ilikemoneygreen

    ilikemoneygreen Silver Member

    Joined:
    Apr 7, 2010
    Messages:
    2,580
    Likes Received:
    18
    Trophy Points:
    103
    Location:
    AZ, Superstition MTNs!
    Ratings:
    +18
    actually, i did experiece this exact same problem. it was so irritating becuase i was on bugless 1.1 the i switched cuz i was excited about froyo. big mistake, my tether quit after 5 minutes or so, and my phone was getting crazy hot. But its not a problem now... i think pete switched his source, the original leak kinda was glitchy, but then their was a different leak by a Motorla employee i think.
    More on your problem, it was on the first froyo leak: it kept doing it even after i recovered back to 2.1 bb: i had to completely reflash 2.1 sbf with my batman logo: then i waited till pete had a different version, this fixed problem.

    Problem= tether would quit working, it would stay completly green and would say it was tethering, couldnt stop it nor would it forceclose, i rebooted in case it was an oddety then it would do it all over again. i tryed it like 7 times with same reocurring problem then when i flashed back(using koush recovery not sp...maybe if i did sp it would have been more solid. fyi i did do a wipe and cache delete while reverting back, not sure what was happening.)
     
  11. owuaarontsi

    owuaarontsi New Member

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I was getting that problem on bb.4 where I was trying to watch a 7 minute youtube video and it would stop sending data. And then sometimes my ipad would say its connected but would give me a no connection error when trying to open a web page.

    I haven't really had those problems yet with the new leak. This new leak has been better and faster than all the custom roms I've tried.

    Sent from my Droid using Tapatalk