froyo 4.7 helpppp

Discussion in 'Android Tech Support' started by stabl4life82, Sep 1, 2010.

  1. stabl4life82

    stabl4life82 Member

    Joined:
    Aug 30, 2010
    Messages:
    719
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    south carolina
    Ratings:
    +0
    i have tried installing froyo 4.7 a few times and every time i try it seems to be messing up..i am getting it from rom manager in chevyno1s neat stuff....it says it installs successfully and then will go to the droid screen then the blue eye and the blue x and keep repeating back and forth..is this normal for boot up when it if finishing its install? has anyone experienced this..from what i have heard and seen on here, it should only show the x for a while and then it will work after several minutes....i actually have to reinstall my backup to actually get my phone to work again..it is not going to the m sign either so i know it isnt a kernal issue..i dont even have a kernal yet installed in my phone.....any info will be greatly appreciated...btw i did my root with easy root i think thats what it is called....even if that has something to do with it..thanks guys
     
  2. stabl4life82

    stabl4life82 Member

    Joined:
    Aug 30, 2010
    Messages:
    719
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    south carolina
    Ratings:
    +0
    bump..........
     
  3. Abe21599

    Abe21599 DF Super Moderator Rescue Squad

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    6,334
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    163
    Location:
    Ohio
    Ratings:
    +30
    what do you mean froyo 4.7?
     
  4. stabl4life82

    stabl4life82 Member

    Joined:
    Aug 30, 2010
    Messages:
    719
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    south carolina
    Ratings:
    +0
    simply stunning froyo v4.7
     
  5. stabl4life82

    stabl4life82 Member

    Joined:
    Aug 30, 2010
    Messages:
    719
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    south carolina
    Ratings:
    +0
    chevyNo1 would probably know the answer to this since he made it and im sure people come to him all the time about it..i cant find anything on here about my problem though...
     
  6. Abe21599

    Abe21599 DF Super Moderator Rescue Squad

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    6,334
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    163
    Location:
    Ohio
    Ratings:
    +30
    oh sorry i have the DX and am not up on the ROMs lol

    but you are in a bootloop. did you wipe data/cache a few times before trying to install
     
  7. stabl4life82

    stabl4life82 Member

    Joined:
    Aug 30, 2010
    Messages:
    719
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    south carolina
    Ratings:
    +0
    no i didnt do that will that make all my apps and my data go away? everything completely?
     
  8. DF Smod

    DF Smod Silver Member

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    11,457
    Likes Received:
    92
    Trophy Points:
    163
    Ratings:
    +92
    First I would download it directly from here ---> http://www.droidforums.net/forum/ch...er-more-statusbar-options-music-controls.html <--- second as Abe said wiping Data and Cache is a must, how many times is debatable but at least once, as far as a kernel SS 4.7 has a 1Ghz kernel packaged with it, so this shouldn't be a concern

    Get a good download and try one more time after wiping data and cache first, make sure you give it about ten minutes at the Blue Nexus X screen to do it's thing and post back with the results
     
  9. stabl4life82

    stabl4life82 Member

    Joined:
    Aug 30, 2010
    Messages:
    719
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    south carolina
    Ratings:
    +0
    he also said it might look like u r in boot loop on his tutorial, he said but hang in there and it should work...so that is def a bootloop and do u think i should just let it go for like 20 to 30 minutes to see if it works? ur opinion
     
  10. Abe21599

    Abe21599 DF Super Moderator Rescue Squad

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    6,334
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    163
    Location:
    Ohio
    Ratings:
    +30
    yes so use a backup program lol titanium backup, mybackup pro..
     
  11. stabl4life82

    stabl4life82 Member

    Joined:
    Aug 30, 2010
    Messages:
    719
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    south carolina
    Ratings:
    +0
    how do i wipe my data and cache? and will that delete every single thing in my phone>?
     
  12. stabl4life82

    stabl4life82 Member

    Joined:
    Aug 30, 2010
    Messages:
    719
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    south carolina
    Ratings:
    +0
    i am using clockwork..is that a good enough back up? and if i wipe all data and cache, then how will that app still be in my phone?
     
  13. DF Smod

    DF Smod Silver Member

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    11,457
    Likes Received:
    92
    Trophy Points:
    163
    Ratings:
    +92
    Twenty minutes is to long, you are going to have to wipe data and cache both, you will then have Chevy's custom ROM but you will lose all of your settings/apps
     
  14. DF Smod

    DF Smod Silver Member

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    11,457
    Likes Received:
    92
    Trophy Points:
    163
    Ratings:
    +92
    Just go to the Market and get it
     
  15. Abe21599

    Abe21599 DF Super Moderator Rescue Squad

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    6,334
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    163
    Location:
    Ohio
    Ratings:
    +30
    do it in clockwork

    2.2 should restore all ur apps but id still suggest using a backup app