FPse PS1 Emulator Ported to Android

Discussion in 'Android Games Discussions' started by mjforte, Jan 29, 2011.

  1. mjforte

    mjforte Member

    Joined:
    Jan 23, 2010
    Messages:
    278
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Hey guys saw over on droidgamers.com that FPse is being ported to Android. This looks like good news, as we all know psx4droid has some issues. Check it out!

    FPse PS1 emulator coming to Android market in "a few days"
     
  2. pinballwizard

    pinballwizard Member

    Joined:
    Apr 19, 2010
    Messages:
    115
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Definitely excited about this, although i bought psx4droid this developer seems to care alot more about supporting us. also i saw him playing with a ps3 controller and hope that will be implemented. And of course theres metal slug x:)
     
  3. PolyOlefin

    PolyOlefin Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    190
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Same. Not only was there the "pay for upgrade" fiasco with PSX4Droid V2, but it hasn't been updated from 1.1.2 in a long time... unfortunately, V1 worked better for me but I didn't back up that APK.

    Eagerly awaiting reviews of this new emulator.
     
  4. palobongwapo

    palobongwapo New Member

    Joined:
    Jan 31, 2011
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Guyz need some help here how can i save state on my psx droid?plz reply or pm me as soon as possible thanks

    Sent from my SC-02B using DroidForums App
     
  5. strider7

    strider7 New Member

    Joined:
    Mar 13, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Need Help Saving Games

    same here i dont know how to save and or load
     
  6. kennydied23

    kennydied23 Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    594
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Cincinnati, OH
    Ratings:
    +2
    Loading the bios will allow you to savestate.
     
  7. kptphalkon

    kptphalkon Active Member

    Joined:
    Dec 31, 2010
    Messages:
    1,380
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +6
    This is great! I'll be waiting for a bit to find out how well it runs, and how much support it is given. Will definitely pay if we can use a ps3 controller to play.
     
  8. strider7

    strider7 New Member

    Joined:
    Mar 13, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    how do i load the bios? where do i go for that ?! sorry man im just super lost
     
  9. kennydied23

    kennydied23 Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    594
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Cincinnati, OH
    Ratings:
    +2
    you go to the menu and press 'system' and press 'bios loading' then it allows you to select your bios from a folder on the sdcard
     
  10. beneharris

    beneharris Member

    Joined:
    Dec 27, 2009
    Messages:
    317
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    portland
    Ratings:
    +0
    this emulator works MUCH MUCH better than psx4droid does.
     
Search tags for this page
avatar ps1 fpse
,
bios psx4droid v2
,
fpse for android droid fourms
,

fpse for droid

,
fpse guide android
,
how do i save on fpse on android
,
how to save on fpse
,
how to use fpse emulator on android
,
how to use fpse on iphone 4
,
how to use fpse on motorola android