FoxKat's Razr/Maxx Jelly Bean Leak Classroom W/MattyP & Friends

Discussion in 'Droid RAZR Support' started by FoxKat, Jan 9, 2013.

  1. helron
    Offline

    helron New Member

    Joined:
    Nov 15, 2011
    Messages:
    346
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    0
    Good to hear! Let me know how it progresses. Maybe I will,have th nerve to do it. My battery issue is bothering me. UGH!
  2. MattyP
    Offline

    MattyP Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Sep 26, 2010
    Messages:
    2,267
    Likes Received:
    196
    Trophy Points:
    0
    Location:
    In a race car...
    In the last couple weeks I have been hiney deep in upgrading my 2 desktops and my laptop ... all new Windows and all new setups and all networked together ... it has been quite a task, but I got 'r done. And then yesterday I wrecked my car. It has been a helluva couple weeks. :p
  3. sockeblu
    Offline

    sockeblu New Member

    Joined:
    Jan 14, 2013
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Just curious if anybody has luck getting the new circles clock widget to work? I downloaded the one from a much earlier post on this thread and no go. The favorites.apk at least installed, but it doesn't work correctly. I don't care about getting a new favorites widget, the old one works fine, but I would like to have a circles widget that works. I have tried the One more clock widget and the weather doesn't work... basically, I am not asking for a knock-off.
  4. Krenzy
    Offline

    Krenzy New Member

    Joined:
    May 1, 2012
    Messages:
    264
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Yeah mine work just fine. You have to download and install all five of the files in order for it to work.
  5. moset
    Offline

    moset Member

    Joined:
    Sep 19, 2010
    Messages:
    867
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Rural South GA
    The circle widget will only work with the new home app. You will have to reboot after installing them. I don't know about a new favorites widget but the one in the OTA will only show the top four favourites, it will not pull down with the new home.
    When i say "new" I'm referring to the HD/M apps. The config files will not install me, not rooted.

    Sent from my DROID RAZR using Tapatalk 2
  6. sockeblu
    Offline

    sockeblu New Member

    Joined:
    Jan 14, 2013
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    All five? The earlier post I downloaded from had circleconfig.apk, circleconfig.odex, and favorites.apk. Do you have the link for download you used? Thanks
  7. FoxKat
    Offline

    FoxKat DF Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    8,612
    Likes Received:
    824
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Pennsylvania
    Geez, maybe you should refrain from working with Windows Desktops while behind the wheel? :D

    Just kidding... Sorry to hear about the car. :frown:
  8. Redalert
    Offline

    Redalert New Member

    Joined:
    Dec 12, 2010
    Messages:
    142
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    0
    Everything works for me, including favorites it pulls down. My good friend yellow jacket hooked Me up with the update favorites .apk.... give him a shout, or if he doesn't mind I have the , .apk. with his permission I can send....

    Sent from my DROID RAZR MAXX using Tapatalk2
  9. moset
    Offline

    moset Member

    Joined:
    Sep 19, 2010
    Messages:
    867
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Rural South GA
    I personally wasn't real impressed with the circle widget. I prefer weather bug for weather and Gsam for battery. Just me.

    Sent from my DROID RAZR using Tapatalk 2
  10. terryrweems
    Offline

    terryrweems New Member

    Joined:
    Jan 27, 2013
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Alabama
    Hello,
    I am new to running anything other than stock or OTA updates but I always rooted. I loaded 4.1.2 following the directions in the first post and it works flawlessly and even corrected some issues that I was having with ICS. However when I try to root the phone with the instructions given in the "extra credit" part it is not working for my XT912. I will paste what I get in the box when I run RAZRblade.

    [*]
    [*] Razr Blade: Motorola Droid Razr 4.1 Root Exploit (Windows version)
    [*] by Dan Rosenberg (@djrbliss)
    [*]
    [*] Thanks to p3droid for assistance in testing.
    [*]
    [*] Note: this will not work on Razr HD, Razr M, etc.
    [*]
    [*] Before continuing, ensure USB debugging is enabled, that you
    [*] have the latest Motorola drivers installed, and that your phone
    [*] is connected via USB.
    [*]
    [*] Please carefully follow any instructions provided in the exploit.
    [*]
    [*] Press enter to root your phone...
    Press any key to continue . . .
    [*]
    [*] Waiting for device...
    [*] Device found.
    [*] Phase one...
    link failed No such file or directory
    [*] Rebooting device...
    [*] Waiting for phone to reboot.
    [*] Phase two...
    /system/bin/sh: cat: /data/data/com.motorola.contextual.fw/files/DataClearJarDex
    .jar: No such file or directory
    [*] Complete the following steps on your device:
    [*] 1. Open the Smart Actions application.
    [*] 2. Select "Get Started".
    [*] 3. Select "Battery Saver".
    [*] 4. Select "Save".
    [*] 5. Press the Home button.
    [*]
    [*] Press enter here once you have completed the above steps.
    Press any key to continue . . .
    1131 KB/s (3477 bytes in 0.003s)
    /system/bin/sh: can't create /data/data/com.motorola.contextual.fw/files/DataCle
    arJarDex.jar: No such file or directory
    [*] Rebooting device...
    [*] Waiting for phone to reboot.
    [*] Phase three (this will take a minute)...
    failed on '/data/logger' - Permission denied
    mkdir failed for /data/logger, File exists
    Unable to chmod /data/logger: Operation not permitted
    link failed File exists
    [*] Rebooting device...
    [*] Waiting for phone to reboot.
    [*] Phase four...
    3097 KB/s (91992 bytes in 0.029s)
    2620 KB/s (1867568 bytes in 0.696s)
    2140 KB/s (574184 bytes in 0.262s)
    571 KB/s (63838 bytes in 0.109s)
    [*] Cleaning up...
    /system/bin/sh: su: not found
    /system/bin/sh: can't create /data/data/com.motorola.contextual.fw/files/DataCle
    arJarDex.jar: No such file or directory
    [*] Rebooting...
    [*] Exploit complete!
    [*] Press any key to exit.
    Press any key to continue . . .
    Any help would be very much appreciated.
    Thanks.

    UPDATE After uninstalling the updates to Smart actions I achieved root without problem. Too bad it took me 3 days to figure that out.
  11. Redalert
    Offline

    Redalert New Member

    Joined:
    Dec 12, 2010
    Messages:
    142
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    0
    I run circle w. And weather bug. Have gsam as well, I like to have it all. :cool:


    Sent from my DROID RAZR MAXX using Tapatalk2
  12. AJC1616
    Offline

    AJC1616 New Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    19
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Has anyone tried to install beats audio to the razr maxx jb ota? If so any problems? The reason I ask is after a google search I saw someone bricked there device another phone. I just do not want to make the same mistake. I have made an nandroid of my system.
  13. sockeblu
    Offline

    sockeblu New Member

    Joined:
    Jan 14, 2013
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I used the beats audio installer with my rooted JB and its works fine. I belie it says that you need to be rooted to work, which may be why thurs bricked.
  14. helron
    Offline

    helron New Member

    Joined:
    Nov 15, 2011
    Messages:
    346
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    0
    A bit off topic,yet on....
    If updated to .215 or JB, can w now use a larger SD Card? Specs originally insisted on 32gb maximum. If, so, I may take plunge and install JB leak.
    Thanks!
  15. ndtaylor77
    Offline

    ndtaylor77 New Member

    Joined:
    Mar 2, 2012
    Messages:
    141
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Is anyone else dissatisfied with the new tool in jellybean for sizing wallpaper?
  16. tha rockstar
    Offline

    tha rockstar Member

    Joined:
    Feb 16, 2011
    Messages:
    152
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Tennessee
    I'm running .215 and rooted.. Do i need roll back to .211 or do i go to class 3 and update to jelly bean and do Extra Credit to obtain root?? I just want to make sure cause I'm bout to update 3 phones. I really appreciate all tha help
  17. FoxKat
    Offline

    FoxKat DF Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    8,612
    Likes Received:
    824
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Pennsylvania
    Rockstar, yes you will need to roll back. For the benefit of everyone, unless the update file sees a fully stock .211 version when it does its first check, it will fail. Since the leaked Jelly Bean is now rooted, you don't have to root in advance of rolling back, and you don't have to protect root either. You simply roll back, upgrade, root and enjoy! :icon_ banana:
  18. tha rockstar
    Offline

    tha rockstar Member

    Joined:
    Feb 16, 2011
    Messages:
    152
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Tennessee
    Thanks so much for helping me. You are tha Best Super Moderator and I am so grateful for all your help
    2 people like this.
  19. tha rockstar
    Offline

    tha rockstar Member

    Joined:
    Feb 16, 2011
    Messages:
    152
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Tennessee
    OK I'm on JellyBean now...I downloaded that file to root and when I run it daemon starts and looks good at that start. Then I go in Smart Actions to battery saver I hit save, then I hit Home button and then press Enter on PC and phone doesn't do nothing but it says exploit complete!! I checked I opened Titanium Backup and says won't open cause it needs root. Anybody else having this problem??
  20. ndtaylor77
    Offline

    ndtaylor77 New Member

    Joined:
    Mar 2, 2012
    Messages:
    141
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    I didn't have this exact problem, but I tried several times to root without success. I was only able to obtain root after doing a factory reset.
Search tags for this page
droid razr maxx no lte baseband
,
favorite contact widget motorola razr
,
foxkat
,
foxkat's explanation on droidforums.net
,
how to use droid razr utility to update to jb
,
mattlgroff
,

motorola droid razr maxx 215 back to 211 rom

,
no notepad with jelly bean update
,
on droid razr with .215, how do i recover to .211 in order t
,

razr maxx jb

,

razr maxx jelly bean update

,
smart action 4.2.2.4 apk.0