1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

FoxFi

Discussion in 'Motorola Droid Bionic' started by da808joker, Oct 24, 2012.

  1. da808joker
    Offline

    da808joker New Member

    Joined:
    Jan 8, 2012
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Does it work in ICS?
  2. V3XED
    Offline

    V3XED New Member

    Joined:
    Aug 6, 2012
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    like a charm :)
  3. da808joker
    Offline

    da808joker New Member

    Joined:
    Jan 8, 2012
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    It's not working for me:(
  4. 94lt1
    Online

    94lt1 Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Jan 16, 2012
    Messages:
    11,198
    Likes Received:
    557
    Trophy Points:
    113
    Location:
    SE TX
    Try turning foxfi on, then go into settings, manage apps, all, foxfi, clear cache, clear data,force stop... now if do a battery pull, when the phone reboots, open foxfi and set your password and rename your hotspot..

    You should be good to go now.
  5. DxL
    Offline

    DxL New Member

    Joined:
    Oct 23, 2012
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I love FoxFi. Best Free Non-Root Tether App!
  6. theejondavis
    Offline

    theejondavis New Member

    Joined:
    Oct 24, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have been usinf foxfi on my bionic for at least 6 months now everyday. I used it yesterday morning and right after the update it now does not work. I have pulled the battery i have unistalled the app and reinstalled and it is still not working for me. What can i do for it to work again?
  7. da808joker
    Offline

    da808joker New Member

    Joined:
    Jan 8, 2012
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thank you
    It works now:)
  8. da808joker
    Offline

    da808joker New Member

    Joined:
    Jan 8, 2012
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    New Problem
    My Wifi Keeps turning on my itself
    I keep my wifi off
    It is messing up the foxfi
  9. da808joker
    Offline

    da808joker New Member

    Joined:
    Jan 8, 2012
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  10. donelam304
    Offline

    donelam304 New Member

    Joined:
    Jun 19, 2010
    Messages:
    146
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Charleston, W. Va.
    Mine has been giving me fits. I'm still on gb to.

    Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk 2
  11. theejondavis
    Offline

    theejondavis New Member

    Joined:
    Oct 24, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    The app when starts turns on my wifi on my phone. It never did this before the ICS update. And when it doesn't turn on it says wifi mode has failed please use Bluetooth but that doesnt work either. I tried what you said about clearing cache and data and force stop and pull battery and changing password and username and it still not working. I think it has to do something with the wifi turning on when you start the app
  12. Hikenit
    Offline

    Hikenit New Member

    Joined:
    Jul 17, 2012
    Messages:
    50
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    In my limited experience in messing with that app, if just moving to ICS, try resetting the wireless network card on your computer while trying to connect. Everytime I do this using the app, it connects.
  13. nh2123
    Offline

    nh2123 New Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I'm having issues with using the proxy addon to help hide tether usage. Foxfi works pretty well for me when I'm not using the proxy addon. Does anyone know if anyone has gotten into trouble with Verizon for tethering? Does this proxy addon really prevent Verizon from seeing tethering use? Has anyone else had issues using the proxy addon? Thanks.
  14. karylr
    Offline

    karylr New Member

    Joined:
    Dec 27, 2009
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Foxfi doesn't work after upgrade

    I'm getting the message that 'Wifi mode has failed, please use bluetooth mode instead'. The battery pull / rename network / change password trick worked once, but after I turned off foxfi and turned it back on I'm getting the same message again. That's just not a good long-term solution.

    :angry:
  15. nh2123
    Offline

    nh2123 New Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Anyone?
  16. akhi216
    Offline

    akhi216 New Member

    Joined:
    Jan 12, 2011
    Messages:
    526
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    All I do is reboot for that.

    Sent from my DROID3 using Tapatalk 2
Search tags for this page
droid bionic foxfi
,

foxfi

,
foxfi and turn off password
,

foxfi droid bionic

,
foxfi for droid bionic
,
foxfi forum
,
foxfi fror bionic free full
,
foxfi keeps closing
,
foxfi keeps shutting down
,

foxfi keeps shutting off

,

foxfi keeps turning off

,
foxfi wifi keeps turning off htc amaze
,
foxfi wifi not turning on
,
why does foxfi keep turning off
,
why does my wifi keep turning off on my android with foxfi