FoxFi/PdaNet

Discussion in 'LG G2' started by jkaod, Oct 16, 2013.

  1. jkaod
    Offline

    jkaod Active Member

    Joined:
    Feb 3, 2010
    Messages:
    502
    Likes Received:
    50
    Trophy Points:
    28
    Anyone know if FoxFi/Pda net works for wireless tether on the G2? I'm still on unlimited and plan on staying that way so I definitely want to keep FoxFi working.
  2. Garemlin
    Offline

    Garemlin Developer Relations

    Joined:
    Dec 24, 2009
    Messages:
    2,156
    Likes Received:
    111
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Delaware
    Just did a search and found a thread on another forum stating it does not work on the VZW G2. But this was as of September.
  3. jrouss
    Offline

    jrouss New Member

    Joined:
    Jul 4, 2011
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    No luck here

    PDANet+ is a no go for me as well. It fails when I try and activate the wifi.
  4. Vakharn
    Offline

    Vakharn New Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    137
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Massachusetts
    How did you manage to upgrade your phone without losing unlimited? They wouldn't let me keep it when I upgraded to the G2.
  5. jrouss
    Offline

    jrouss New Member

    Joined:
    Jul 4, 2011
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0

    I had multiple lines so, I transferred the upgrade from my line to a line I that did not have unlimited data. I got the phone and activated it on the line that had unlimited. This allows you to keep your unlimited plan.
  6. huskur
    Offline

    huskur Well-Known Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    1,869
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Lower Delaware
    This may be a android OS thing here on the G2 similar to the S4 and Note 3. Set up a screen lock and then try it. It may work even though showing an error message.

    With the note 3 all you have to do it turn on foxfi let it give you the error message then just hit your "home" button and it works as usaul
  7. Vakharn
    Offline

    Vakharn New Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    137
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Massachusetts
    That's incredibly devious. I like it. Pity I didn't know about it before I got my phone. Ah well, I rarely use more than 1gb/month these days now that I have wifi at work, at home, and half the other places I go too.
  8. jrouss
    Offline

    jrouss New Member

    Joined:
    Jul 4, 2011
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I tried this

    No luck. Works on tether and blue-tooth but no luck with wifi.

    I am referring to Huskur's post.
  9. comk4ver
    Offline

    comk4ver Member

    Joined:
    Jul 25, 2010
    Messages:
    604
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    18
    That's fine with me since all I do is Tether! +1 LG2
  10. MotoXGirl
    Offline

    MotoXGirl New Member

    Joined:
    Nov 12, 2013
    Messages:
    381
    Likes Received:
    68
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Missouri
    i hate that i have to enable a screen lock to use it! I dont want a screenlock :(
  11. Neupy
    Offline

    Neupy New Member

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Messages:
    239
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Williamsport, PA
    Root...then install the modded hotspot provision apk. Walla use the built in Verizon WiFi tether.
  12. MotoXGirl
    Offline

    MotoXGirl New Member

    Joined:
    Nov 12, 2013
    Messages:
    381
    Likes Received:
    68
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Missouri
    I can't find a root method for 4.4.

    Sent from my XT1060 using Tapatalk
  13. Neupy
    Offline

    Neupy New Member

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Messages:
    239
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Williamsport, PA
    Oh I'm still 4.2
  14. Neupy
    Offline

    Neupy New Member

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Messages:
    239
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Williamsport, PA
  15. comk4ver
    Offline

    comk4ver Member

    Joined:
    Jul 25, 2010
    Messages:
    604
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    18
    So I got my G2, but I haven't been able to get USB on either clockworkmod tether nor pdanet+ to work apparently the drivers are the issue I have tried using the latest LG drivers from the website and the ones on both koushik website and the ones on pdanet+ website. Yes, I have developer's options on the phone enabled. Software edition is in the picture.
    I've tried changing from charging, mtp, and camera on the phone. I did the LG Flash tool, with the flashv151.dll firmware update with mega unlock.
    What am I missing?

    Edited: Rooting now! See you guys on the flip.
    [​IMG]

    Sent from my VS980 4G using Tapatalk
  16. Neupy
    Offline

    Neupy New Member

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Messages:
    239
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Williamsport, PA
  17. comk4ver
    Offline

    comk4ver Member

    Joined:
    Jul 25, 2010
    Messages:
    604
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    18
    Thanks I appreciate it. Question: does your foxfi cut off? I have a lock screen with a pin. I'm currently using your version of the modded wifi hot spot.

    Sent from my VS980 4G using Tapatalk
  18. Neupy
    Offline

    Neupy New Member

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Messages:
    239
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Williamsport, PA
    Never tried Fox fi because everyone said it wouldn't work lol. Just used that method.
  19. Dalvik_Cache
    Offline

    Dalvik_Cache DF Super Moderator Premium Member

    Joined:
    Apr 24, 2013
    Messages:
    942
    Likes Received:
    125
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Central US
    You need a screen lock more than anyone I know!
Similar Threads
  1. jamaica
    Replies:
    4
    Views:
    1,412
  2. rjbeck77
    Replies:
    15
    Views:
    4,722
  3. er111a
    Replies:
    5
    Views:
    3,773
  4. tha rockstar
    Replies:
    5
    Views:
    4,872
  5. brucin
    Replies:
    5
    Views:
    2,396
Loading...
Search tags for this page
does pdanet work on lg g2
,
foxfi
,

foxfi for lg g2

,
foxfi g2
,

foxfi lg g2

,
foxfi on lg g2
,
foxfi pdanet
,

lg g2 foxfi

,

lg g2 pdanet

,
pdanet
,
pdanet for lg g2
,

pdanet lg g2

,
pdanet lg g2 sprint
,
pdanet sprint lg g2
,
sprint lg g2 foxfi