Forum Skin

Discussion in 'New Member Introductions & Site Assistance' started by Soren, Feb 17, 2010.

  1. Soren

    Soren New Member

    Joined:
    Feb 16, 2010
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Illinois, USA
    Ratings:
    +0
    I can't change my forum skin back to Default. I get this message:

    Your submission could not be processed because a security token was missing.

    If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.


    Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2

    When I send a PM to the admin, I get the same security token message.
     
  2. Soren

    Soren New Member

    Joined:
    Feb 16, 2010
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Illinois, USA
    Ratings:
    +0
    I get the same message when I try to change anything in my profile.
     
  3. AnneDroid

    AnneDroid Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    2,403
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Ratings:
    +0
    Just a guess but maybe because you don't have a certain number of posts??? Someone much smarter than I am will know....
     
  4. R1Lover

    R1Lover Senior Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    1,701
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    Northern Ca
    Ratings:
    +0
    It's a vbseo error most likely.... ****ty program imo... and not needed either. :)

    my .02