Flashing backup

Discussion in 'Motorola Droid 2' started by destin246, May 20, 2011.

  1. destin246

    destin246 Member

    Joined:
    Jan 20, 2011
    Messages:
    186
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Can i jus boot into clockwork n flash my backup to get back to froyo or do i have to do something before i flash it? Im on gingerbread now.

    Sent from my GB'd DROID2 using DroidForums
     
  2. NiceGuysFinishLast

    Joined:
    Jan 4, 2011
    Messages:
    748
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Pretty sure that after the GB leak, you need to SBF. I could be wrong, though.
     
  3. destin246

    destin246 Member

    Joined:
    Jan 20, 2011
    Messages:
    186
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Every time i try n sbf the computer wont recognize my phone

    Sent from my GB'd DROID2 using DroidForums
     
  4. pressguy27

    pressguy27 Member

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    181
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    michigan
    Ratings:
    +0
    Did you go into the bootloader before you run rsd lite? Also if using windows 7, right click on rsd lite and run as administrator


    Sent From The Zombie Who Has My DROID 2
     
  5. destin246

    destin246 Member

    Joined:
    Jan 20, 2011
    Messages:
    186
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    O ok thanks

    Sent from my GB'd DROID2 using DroidForums